Dobrý deň , chcela bi som vedieť či alergia na nikel má niečo spoločné s dýchaním trvá to už dosť dlho a neviem sa riadne nadýchnuť niečo mi sťažuje dýchanie.Ďakujem za odpoveď.
Alergia na nikel
...nie nebolo mi blobo,aj dnes som mala sosovicu...ale pozri,ani po mliecnych vyrobkov mi nebolo hned zle az tak po 24-48hod.ja som si na nich pochutnavala...tak aj toto,co ked to postupne nici travenie...?ale nechame toho,aj tak budem hladat dalej a pomaly jest,ale na tuto otazku chcem odpoved ci NIKEL v KOVE je rovnaky ako NIKEL v POTRAVINACH...TO MA ZAUJIMA
Ze 300 rokov:PP
No ja ti neviem,ale nezda sa mi,ze si sa nedopatrala:)) Bolo ti blbo po tom jedle??:)Asi nie:)Ak nebudes prehltat hrnce,vidlicky a noze....malo by to byt fajn:P :) Som ti pisal,ze ja chrumem vsetko a som tu aj po tolkych rokoch a vsetko mam v poriadku:)Az na ten vonkajsi kontakt:)
...no tak ja niekedy,ked sa citim zle musim mat aspon 300rokov :0))))
jasne,ze viem...sak musi byt nejaka sranda...sa hovori...SRANDA MUSI BYT I KED NA CHLEBA NEBUDE...
...a k tomu NIKLU,este stale som sa nedopatrala k mojej otazke,ale tak asi sa spytam na to svojho lekara na gastre,len je otazne kedy tam pojdem...som rada-ked ho nevidim/myslim ako lekara/inak ako clovek je velmi sympaticky
mariaa- ozaj a co sa tu nove objavilo ohladom alergie na nikel??:)Nikto nic nove nepridal do ohniska?:)
No jasne,starenka:P :)) Ty nevies,ze clovek je tak stary ako sa citi??:)
:0)))) a co mam povedat ja?ja som oproti tebe STARENKA :0)))))DEDUSKO...
:P To tym mojim vekom:D Uz si na nozicky malo kedy spomeniem:P
:0)))) no,vies niekedy su potrebne aj nozicky :0)))))
A mesiacik tu co riesi??:)
No asi tak :)))
a rucicky ti nestacia??:P :))