pocuvat francuzske pesnicky
podte so mnou
mno:)
keby som vypila pol litra...asi prasknem:P
ona je iny typ kocky:P zaujimaju ju len jej gelove nechtiska a make up...take nemusim...
A poliavku spapaj!!!!!:)
Aj caj....aspon pol litra!!!!:)
Kocka nema rada kocku???:o) Zaujimave:P
No tak pekne si Pohajaj:) Pa zatial:)
mno super:P tak skusim par lyzic...
:D hh no tak berem dazdnik v pondelok:) akoze my sme nikdy nejak si nesadli, ona je typicka kocka vymastickovana ja take nemusim ale taky spor sme nemali...
no idem skusit hajat maj sa...
Tak chod si na par hodin lahnut aby si vecer mohla tu trosku popisat uz v lepsiej nalade :)
No mna nezaujima,ze nie si hladna:)Tu polievku spapas:)
Ale ved to myslim vazne,ze prd velke bude:)Za take sa nestriela a nedava sa zhorsena znamka:)) No ale mas povolenie odomna na zastrelenie s dazdnikom ucitelku:P:))
sak ja oddychujem...mi hlava pada asi fakt pojdem lahnut...
neni som hladna vobec...a nechuti mi to chcem len pokoj...
ale coskoro zabijem:P triednu ked este raz na mna zahuci budem kricat aj ja na nu...no dufam ze budes mat pravdu...
Spat nemusis:)Len dolezity je oddych pri chorobe a dostatok tekutin.
No nieco by si mala spapat.Aspon polievku.:( Energia a par vitaminov je pre telo tiez dolezite.
Neboj sa nicoho......nikoho si nezabila,neznasilnila,nezmrzacila predsa:) Je to len take bububu a prd velke bude:)
nechce sa mi vobec spat...ale ten caj si idem spravit...
ja sa netrapim je mi to len luto a hlavne je mi luto ze to jej neni vobec luto:( a teraz sa zas urcite pohadame lebo nebudem obedovat nechuti mi tak zas to uz vidim...
to este od piatku..lebo sa to roznieslo a spoluziak ten moj to povedal riaditelovi a tak..sa bojim trochu...ale ved sadnem si k mojmu spoluziakovi a budem s nim cez den...
Tak sup si spravit caj a do postele.Skus to vypotit a vyspat.
Netrap sa hlavne........:(
A co ma na teba ten spoluziak? Co sa take stalo?
asi mam teplotu a dutiny zas...ale mozno prejde do vecera...dufam...
kvoli takej kravine jaj:( ako vzdy...ked ja si poviem ze budem mi to jedno ale to sa neda....
no...ten "moj" spoluziak mi pisal, ze henten pisal ze sak este len budem mat pruser a ze mi to vybavi aj u triednej..tak neviem ci mal len nervy alebo mysli vazne...aby uz bolo po rodicku a vobec nech su uz prazdky a potom moj gympel...
Choroba?:(
Co zas s mamou?:(
A co spoluziak??Sa ti niecim vyhraza?