Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

ako sa osamostatnit zo 600 euro?

Príspevok v téme: ako sa osamostatnit zo 600 euro?
slovanPrehra

ahoj rad by som sa osamostatnil ale neviem ci mi moj plat na to bude stacit ta sa vyzit zo 600 euro mesacne? ved je to totalna almuzna..

ja pocitam 300 podnajom s energiamy
300 strava
80benzin
50 prostriedky do domacnosti

100 bokom ved treba aj obcas von ist uzit si opravit nieco na aute poistky dovolenka..

ratam to zle? kolko davate na stravu 1 osoba a kolko tak na zubna pasta pranie a tak?

jedlo mozem len drahsie (asi celiakia) ziadne rozky na veceru...

milusca

lost, to si myslis, ze takmer kazdy Slovak ma na ucte 120,000 Sk? To urcite nie. Alebo co vlastne znamena tych $60,000? Musis ich mat v cash, alebo investovane v podobe domu, bytu?

jajka001_

podla statistik je polovica Slovenska v porovnani s okolitymi krajinami pod hranicou chudoby. podla nasich statistik je to nejakych desat percent. my sme skromny narod . az na par jedincov :)
alee zas oproti africanom sme milionari, a to si treba vazit :) vzdy ked mam chut sa stazovat si poviem, mam kde byvat, mam co jest, mam si co obliect - co by za to dali miliony inych

lost

milusca

pomlil som sa :(
top 10% ma $60-$62K

Top2% nie som si isty...

avleee

TOp1% americanov ma minimalne 13.8 milion :(

holt, afrika, azia to tahaju dole

neviem ako na SVK, ale moj hruby odhad je nieco medzi 700-2100 tisic eur

50% ludi ma podpriemerny plat, byt, zivot
2700 ludi ma 1mil a viac eur (ani nie 0.1% dospelych)

ale kedze SVK je SVK, myslim ze nie je problem najst 30000 "sikovnych podnikatelov" cize tych TOP 1% moze byt naozaj bohata, ale viac ako 100mil SKK by som nepovedal...

ale je to az nechutne si predstavit ze staci $500k na top 1% vo svete...
extremna chudoba..

cize na SVk sa mame naozaj dobre :) takmer kazdy slovak je v top10%, a vela z nich je blizko top1%

cajik

oooh jasné jasné, aj chlapi su tu v KE bohuzial "sami" debilko- technomaniaci/ ozieraci/typci co sa rozvazaju na bmw a balia cajocky/kalerabisti/vyholene hlavy/ trotkovia/tutkovia/karieristi atd atd atd. Len ty si taky skvely, no fakt skoda ze sa nepozname osobne.

Ty si inak z akej dzedziny prišol, ze tak nadavas na kosicke baby ?

Poviem ti to este raz : zmen revir a nepinduj. Ked sa pohybujes po vychyrenych puboch, ulickach kam chodia "bohaci a pipky", alebo podobnych miestach, tak sa necuduj ze nevies stretnut normalnu babu. Ale nenadavaj tu na kosicke dievcata, lebo normalnych je tu az az, len treba otvorit oci.

titi...

vieš 600 eur nie je málo.My žijeme v rodinnom dome,dve školopovinné deti,ja som doma,manžeľ je šoférom.Priemerný plat má tak asi 450-500 eur.Niekedy menej.V tomto mesiaci priniesol necelých 400 eur.Vydavky máme dosť,prácu nemám,tak ľahko ani nenájdem.Deti ešte nemôžem nechať ráno alebo do večera samé keby som cestovala do mesta do práce.Manžeľ chodieva všelijak domov,nedá sa s tým rátať,že bude pri deťoch.Ozaj treba sa tešiť tomu čo máš,postupne dosiahneš viac.My sme už starší,manžeľ má 50,moc neni na výber kde sa zamestnať.Pribudaju aj zdravotné problémy..ale dá sa žiť.Akurát nemáme toľko aby sme aj našetrili.Zatiaľ deti dostali všetko čo potrebuju,no nechodíme na dovolenky týždnové aj viac,ale zoberieme ich stále niekde na 1-2 dnové vylety...

KE

pre RobozMI - uz chapem, napisane to vyzneje inac ako som to myslel

myslel som to ako POZITIVNE ze mimo KE su dievcata normalne len tu v KE pozeraju na majetok az prilis

uz chapem preco tu niektori pisali ze mi nestacia dievcata z MI a podobne, lebo som to napisal neurcito takze opravujem - cim dalej od Kosic tym normalnejsie zeny (az po BA tam sa to zase kazi :)