Po vysadeni HAK

levicaaaa

nuvaring, veď práve preto to chcem až v lete prestať užívať. ak tu nebude priateľ, nebude ju to trápiť a on bude dostatočne dlho preč na to, aby na to už pomaly aj zabudla a po jeho príchode nič neriešila :D

nuvaring

mirka-neviem ci si rozumieme ale yam zacnem brat az od prveho dna po skonceni haku.takze to by som si aj tak davala pozor.ale uz sa tesiiiim na to vsetko.normalne ste ma navnadili dakujem

levicaaaa

vieš nuvaring, mamina to síce možno vie, ale ona ničomu neverí /žiadnej inej ochrane/, to keby si dakedy počula tie debaty u nás :D ale tak, už som sa vážne rozhodla, jednoducho nie. som dospelá a dosť rozumná na to aby som vedela ako sa mám chrániť pred otehotnením...

ja sa už napríklad viete na čo teším? :D ako si budem sledovať, kedy mám ovuláciu :D konečne :D

mirka 23

Nuvaring, ale potom ked budeš brať Yam, tak davaj pozor, lebo to plýva na HAK tak, že nie si chranena... tak pozor nato.

levicaaaa

mirka, vieš čo , s týmto som si neni taká istá. tabletka sa v tele drží 36 hodín. veď aj preto je riziko otehotnenia, ak zabudneš užiť tabletku. po totálnom vysadení antikoncepcie už nastupuje vlastná činnosť organizmu čo sa týka produkcie hormónov. ten umelý hormón sa nemá ako v tele držať... ale ja by som tiež nerada otehotnela bezprostredne po vysadení :D aj keď, neviem ani prečo :D ale proste nie...

nuvaring

ja uz mam dieta davno za sebou takze ja mam jasno.
levicaaaa-ved mamina uz vie,ze si rozumna a vies v tom chodit :-)
povedz jej ake problemy s tym mas a pochopi to urcite.
je to lepsie lebo mi to uplne nici moju psychiku ide to somnou z kopca.

levicaaaa

Karina, písala som v predošlom príspevku prečo až od augusta , a hej, ja sa až hanbím, že ako som občas aj tu bojovala za antikoncepciu a dokázala sa tu s niektorými kočkami o tom hádať... :(