Zaujima ma, kolko Vam trvalo, kym po vysadeni hak sa Vase telo vratilo do normalu a neziaduce ucinky zmizli? Aj v pripade ze ste presli na inu hak? Dakujem!
----------------
Hormonálna antikoncepcia - www.zdravie.sk
Po vysadeni HAK
nuvaring, jasné, že to dokážeme...
mňa je len trápi to, že na užívanie ma nahovorila mama, nakoľko ona by asi zle spávala, kebyže nemá istotu, že som dostatočne chránená pred otehotnením, ale už som si povedala - DOSŤ ! ja som sama seba presvečila, že je to dobré, aké to má super výhody apod. ale keď sa to tak vezme, vnútorne som sa nikdy nestotožnila s týmto spôsobom ochrany...
v lete priateľ odchádza na dlhšiu dobu do zahraničia, takže potom si už balenie nekúpim, a keď sa aj vráti, tak už to nezačnem užívať , a budem pevne veriť, že mamina si ani nič nevšimne :D aj keby si všimla, moje rozhodnutie sa už nezmení, ale nerada by som sa s ňou hádala skrz to
Nuvaring - 15 rokov? Tak to teda respekt, ze si to tak dlho vydrzala :)
Levicaa - :) ved ja prave tiez, vsade som kazdemu pchala rozumy, vsetkym spoluziackam, kamaratkam, ake je to pohodlne a prakticke a je tam minimalna sanca otehotniet, ak sa berie pravidelne... ale skutocne uz posledny mesiac na sebe cim dalej tym viac pozorujem vsetky tie priznaky v pribalovom letaku, a duplom ked si citam toto forum... a preco sa pridavas az od augusta? :) ci uz mas nakupene balenia?
nie nuvaring mam asi 4 rok neviem presne ale rozne hak pocas celej doby.
nuvaring :-O ??? 15 rokov... uffff...
levicaaa-dokazeme to aj bez nej.je to iba pohodlnost,ktora za to nestoji.
ja do buducej nedele a koniec.
drzim paste
no ja beriem antikoncepciu cca 15 rokov neviem presne ale uz je to iba horsie somnou.
neviem zajtra tam zavolam a spytam sa ci tam mozem prist pre to osobne do toho starlife.
myslis,ze 2?mozno staci najskor vyskuisat nie?
a na ten sex sa tesim najviac.
ty si po akom case uzivania citila vysledky?
Karina, štvrtý rok... :-)) už by snáď stačilo si myslím teda...
a viem, že častokrát som sa tu na fóre "bila" za to, aké má HAK výhody apod... má to jedinú výhodu - a to tú, že je fakt minimálne riziko otehotnenia, ale to je všetko...
už som prišla na to, že je to somarina, celá HAK... ale tak, každý sa učí na vlastných chybách
Ja som mala Wild Yam od Starlife prve dve balenia, ale poštovne maju desne drahe... Baby tu niektore spominali, že maju čistu bylinku.. ale netušim odkial. Ja som si potom objednavala doplnky z USA, tak som si to objednala odtial, tam to bolo velmi lacne, ale objednavala som toho vela.
No nežiaduce učinky to nema, je to bylinka, žiadne škodlive aditiva to nema. Jedine čo som ja spozorovala, tak treba očakavať zvyšenu chuť na sex :-) Prve mesiace som to brala pravidelne, a teraz mam už cyklus v pohode, tak to beriem, len ked mavam menštruaciu, aby som nemala bolesti. A treba brať minimalne 2 kapsule denne, RNG radil až 2g denne.
Levicaa - ty ju beries uz dost dlho, ze? :) Registrovala som ta casto prispievat na tuto temu...