Zaujima ma, kolko Vam trvalo, kym po vysadeni hak sa Vase telo vratilo do normalu a neziaduce ucinky zmizli? Aj v pripade ze ste presli na inu hak? Dakujem!
----------------
Hormonálna antikoncepcia - www.zdravie.sk
Po vysadeni HAK
ja som tiez presne brala ten wild yam co tam je na tej stranke, asi 3 balenia, sa mi minul 2 mesiace dozadu, mozno aj preto som dostala menzes uz po 3 mesiacoch a nie po roku, ktovie :) za pokus to urcite stoji. a este som 2 mesiace vypila strasne vela zihlavoveho caju, fakt asi 3 salky kazdy den, uz mi to islo hore krkom a furt som cikala,ale mam pocit ze mi to precistilo krv, a fakt som hrozne rychlo schudla, tak asi aj to pomohlo. teraz este beriem Saw Palmetto extrakt, aj to je dobre na hormony.
www.prozdravi.cz tu som nasla o tom nieco
mirka23 dakujeme, ja urcite vyskusam :)
ja musim pocakt do buducej nedele a koncim.neverim na zmenu lebo ja mam hak od 17 rokov s prestavkou dietata a mala som uz rozne a teraz mam asi 5 rokov kruzok co je malo hormonov a pozrite kam ma to dostava.pre mna je to koniec.chcem sa smiat mat dobru naladu a hlavne si chcem uzit spolocne chvile s mojim muzom.
Sammara drzim palce :) zvladneme to vsetko, urcite to za to stoji
baby ja mam este 6 poslednych tabliet do konca blistra pridavam sa nezmenim hak, vysadim ju! drzim aj Vam palce hlavne budte trpezlive aj ja sa pokusim, stoji to za to!
ja mam kruzok nuvaring tak si ho teda vybriem nacas a potom uz nezacnem.no a so sexom to uz ani nejde dolu vodou lebo to je uz davno splachnute :-(
Urcite ukoncit periodu a dobrat cely blister, vravel mi to gynekolog este niekedy davno :) ... A ja som brala primarne kvoli cyklu lebo som mala priserne nepravidelny a potom kvoli pleti... Ten sex skutocne hral minimalnu rolu, ostatne uz naneho ani chut nemam, takze tie tabletky uz ani kvoli tomuto brat nemusim :D :)
chcem sa spytat,ze myslite,ze je lepsie ukoncit periodu alebo ked chcem skoncit tak nie je v tom rozdiel a mam skoncit hned.