Po vysadeni HAK

Karina

Ja sa snazim cistit uz tak v ramci bezneho dna, neviem co si vymyslim ked vysadim HAK :D dajake ocistne kury podla mesiaca alebo co...

Trapenie je extremny eufemizmus... Neda sa povedat, ze by som nemala chut vobec, ale v 95% ju nemam. Ani neviem, co je to poriadne orgazmus, proste ked uz prislo k tomu najlepsiemu tak som necitila vobec nic, nulove vzrusenie. Momentalne nastastie nemam partnera, takze to az tak nevadi, ale aj tak... Ked si na tie situacie v posteli spomeniem, tak mi je do placu :/

nuvaring

tiez sa chystamna take celkove precistenie.telo dostane taky sok :-)
no bud rada lebo ma prenasleduje vsetko co moze z hak byt a uz je to v takom stadiu,ze uz to balim.
a ty si ako na tom so sexom?vsetko funguje alebo trapenie ako ja?

Karina

Jezis :X to ma mrzi, ja nastastie az taketo bolesti nemavam... Uz to len vydrzat tych par dni, potom si nasadit trosku detox nech sa precisti krv a telo a budes mat pokoj :) ...

Sakra ze som ja mamu nepocuvala, ked mi vravela, ze tie hormony su humus... :/

nuvaring

aj ja to zacnem az ked skoncim s hak a verim,ze to nebude na skodu prave naopak a mam ocakavania tak sa dufam naplnia.
dnes ma ZASE boli priserne hlava.dufaj aj to skonci... :-(

Karina

Vies co urcite si o tom nieco posurfujem, nestihala som citat tie vase prispevky dolu tak na to hodim tiez ocko..:) Este tu mam jednu skatulku homeopatik Agnucaston na zenske problemy, tak asi zacnem tym a potom ked tak ten Wild Yam ak to bude nutne.

nuvaring

aj ja tak stale dookola a ziadny dlhodoby ucinok.aj ja buducu nedelu koncim a budem urcite slobodnejsia vo svojom tele.
aj ty sa chystas nasadit ten wild yam?

Karina

Vytok ja uz ani nevnimam, tolkokrat som bola u doktora s tym, ze to nie je normalne, kolko toho zo mna vyteka a on mi stale robil vytery a kultivacie, a stale nic. Zakazdym som vyfasovala Gynoflor ako levicaa a dovidenia :)... Uz sa tesim na koniec maja, dovidenia HAK!

nuvaring

dievcata v tom starlife sa da normalne nakupovat takze ak ste z ba tak mozete ist priamo do predajne a nemusite platit zapostovne.prave som tam volala.tak si to pojdem kupit.
inak dnes som sa zobudila s riadnou bolestou hlavy a som iba rada lebo to mi dava za pravdu,ze s tym musim skoncovat.
levicaaaa-no ja mam vytoky nonstop mam pocit.

levicaaaa

nuvaring, vidíš...ja mám vkuse pálenie a výtok a gynekologička mi na to dá vždy Gynoflor, lebo mi povie, že nemám lactobacila, čo by v pošve prirodzene mal byť, ale Gynoflor mi pomôže len na chvíľu, potom zase sa to vráti... to je asi tiež z HAk, nie?

nuvaring

ano urcite sa to nejako vyriesi.
a moje problemy s hak,ktore sa na mna nalepili mi nicia zivot a s tym sa neda nic robit pokial to nevysadim ale s tou pletou urcite ano.
lebo ja mam od vytokov az po nechut na sex uplne vsetko.