Zaujima ma, kolko Vam trvalo, kym po vysadeni hak sa Vase telo vratilo do normalu a neziaduce ucinky zmizli? Aj v pripade ze ste presli na inu hak? Dakujem!
----------------
Hormonálna antikoncepcia - www.zdravie.sk
Po vysadeni HAK
kočky, od augusta sa k vám pridávam aj ja... dávam definitívne zbohom hormonálnej antikoncepcii... sa neviem dočkať toho oslobodzujúceho pocitu...
dakujem.pozerala som,ze to je v ba na bajkalskej tak tam zajtra najprv zavolam a ak to pojde pojdem si pre to a hned si to dam ako skoncim.dufam,ze aj u mna to bude mat iba pozitivny ucinok. :-)
jaj, a nemala som z toho ziadne vedlajsie ucinky, teda negativne iste nie. dokonca na flaske stoji, ze to zlepsuje orgazmus u zien, tak ktovie, je pravda ze tie moje sa stale zjepsuju :DDDD
Praveze tam je napisane ze to tiez napomaha chudnutiu, hoci to som zistila az ked som to mala doma :) ale chce to par aspon 2 mesiace podla mna kym to nejak zaposobi, nemyslim ze som schudla z toho, aj ked... iste pomohlo. ja som si to kupila asi 2 tyzdne po vysadeni, cim skor tym lepsie, nech ten "pad" hormonov nieco zachyti ;)
dakujem velmi pekne.to by som mala zacat jest asi hned po vysadeni vsak?a nie su z toho nejake vedlajsie ucinky?napr.priberanie alebo tak?
tu sa asi da objednat vitae.e-ducation.sk
aha, nasla som to!
-odkaz odstránený-
wild yam si tam najdite, alebo rovno zavolajte a svk cislo, oni vam vsetko poradia. pamatam si velmi milu zenu v telefone...
no ja som si toho casu normalne vygooglila nejaku stranku firmy, co dodava aj vyzivove doplnky pre sportovcov a ine... ale uz neviem konkretne. bolo tam aj slovenske cislo (myslim aj ceske) tak som tam normalne zavolala, a hned som povedala ze co potrebujem, druhy den som to mala doma v BA.
alebo ty maggynka kde si to kupila?
mirka23-dakujeme a ty si to odkial objednavas?myslim ten w y.