Po vysadeni HAK

Karina

No na to som zvedava, potom sa urcite ozvi, ako to prebieha... To je homeopatikum alebo len nejaky vyzivovy doplnok?

nuvaring

nie to som si pomylila ja teba,prepac :-)
ano ja koncim buducu nedelu a ty to radsej vydrz do maturit lebo motyka moze vystrelit a to ti nestoji za to.
no za mesiac sa asi nic take neudeje :-(
ale budem si davat ten wild yam tak uvidime ako ma podrzi v tej mojej zmene.

Karina

Pockaj, ja som myslela, ze koncis v nedelu..:) Ci to bol dakto iny? Ach... No ja mam este tento jeden blister do konca aprila, plus potom planujem kupit posledny... Inak by som skoncila uz tymto, ale nechcem byt kopka hormonov pocas maturit..:) Ale este nad tym uvazujem, minule leto som vynechala na 1 mesiac pretoze som si zabudla kupit nove balenie, a za to kratke obdobie sa u mna neudialo nic prevratne, takze neviem, ci to mam risknut a skoncit teraz alebo az v tom maji..:) No, uvidim...

nuvaring

ver tomu,ze nie uz by to bolo o tom aby si to mala za sebou aj ked vo vnutri to citis inak.velmi by si chcela tuzit po tom ale v tych chvilach je to neskutocne narocne.
no ty mas menej dni ale vydrzime.a potom ideme na to.
tesim sa lebo aj tie nalady su uz hrozne a do leta mozno budem menej naladova a uz to bude bez intimiek :-)

Karina

Mhm, suhlasim. A asi by to uz nebolo len o milovani, vsetky tie bolesti a premenlive nalady. Ked je clovek single, tak sa to este relativne zniest da ale pokial by som to mala vesat na niekoho dalsieho, tak by to uz bolo tazsie.

Do tej nedele to uz nejako vydrzis, sice to je asi stale tazsie a tazsie... Aspon ja tak vnimam to jedenie tych tabletiek... Ale potom to uz bude vsetko fajn :)

nuvaring

ja mam staleho partnera a robim to kvoli nam lebo nejde donekonecna ho odmietat a uz si ten sex chcem uzit aj ja a to poriadne.a jasne,ze aj mna bavi ked to vsetko ide ako hodinky ale to je to jedine co klape.ostatne vsetko islo bokom.
tiez by som si najradsej vybrala ten kruzok a smarila ho do kosa ale uz vydrzim ale moje odhodlanie na beton.
myslim,ze by si nezvazovala keby si mala aj staleho partnera lebo cim dalej tym by to milovanie s nim bolo pre teba narocnejsie.

Karina

Presne tak, to odhodlanie je asi najdolezitejsie. Co si budem klamat - keby som si neuvedomila, ze mam tolko neziaducich ucinkov, tak by som v HAK pokracovala aj nadalej. Bavi ma pravidelna menstruacia, bavia ma nulove bolesti, malo krvi, bavi ma nemat potrebu pouzivat barierovu antikoncepciu... Ako si napisala - cira pohodlnost. Keby som mala staleho partnera a tym apdom aj staly sex, tak by som bola mozno trosililinku na vazkach, ale v mojom pripade je to skutocne len zbytocne svinstvo... Aaach... Ja sa na to uz normalne aj tesim... Ked na mna tak zazera ten blister z policky, tak mam chut sa mu hned na revans vysmiat :)

nuvaring

ano tiez si myslim,ze je to otazka casu a pripustenia,ze je to z hak vsetko co sa deje.
samozrejme,ze je to velmi pohodlne ale nestoji to za to.
chce to vela odhodlania po takom dlhom case lebo clovek ma aj obavy co bude nasledovat a myslim,ze nic horise nas v tychto veciach necaka prave naopak.

Karina

To prekonavanie poznam. Nastastie si to nikdy druha strana nevsimla, ale niekedy som mala chut zakricat z plneho hrdla, ze to so mnou nic nerobi a nech s tym prestane... Vies, len ja mam zase priatelky, ktore su tiez na hormonoch a nestazuju sa... Sice ich neberu ani rok, takze sa este asi nedostavili vsetky neziaduce ucinky, ale ked som im povedala o sebe, tak ma viac menej vysmiali - ze to predsa nemoze byt z HAK, ze to je taka skvela vec a bla bla bla... Som si pomyslela, ze slecny uvidia za taky rok dva co to s nimi narobi...

nuvaring

ano to je hrozne ked si to tak clovek spomenie.aj u mna je to hroza cim dalej tym horsia a to je jeden z naj dovodov preco koncim s hak.
este nedavno to bolo tak,ze som sa "prekonala".ale teraz som uz odmietava a to je uz strop.
som rada,ze si to uvedomujem a idem na tom pracovat.
vsetky dievcata co zacinaju mat tento pocit tak nech s tym nieco robia lebo zlepsovat sa to nebude.
roky praxe verte mi.