Zaujima ma, kolko Vam trvalo, kym po vysadeni hak sa Vase telo vratilo do normalu a neziaduce ucinky zmizli? Aj v pripade ze ste presli na inu hak? Dakujem!
----------------
Hormonálna antikoncepcia - www.zdravie.sk
Po vysadeni HAK
maji a uzivala si nieco aby si to telo dala co najskor do poriadku?napr.ten yam?
a kedy si mala tie vykyvy nalad po ukonceni hak?aby som tomu dobre rozumela.a pripravila sa co ma moze cakat lebo buducu nedelu koncim po dlhyyyych rokoch.
Ahojte.Užívala som jeanine, v podstate som bola spokojná celé 4 roky. Krajšia pleť,vlesy,nechty.Žiadne výkyvy hmotnosti. Proste nič. Po vysadení som pribrala asi 8 kíl, čo bolo strašné. Tiež som mala výkyvy nálad, hormóny skákali nenormálne.No hrôza. Tiež vyrážky a horšie vlasy - ale to len trochu. A cyklus mi nabehol hned normálne - s týmto nebol žiadny problém. Po tejto skúsenosti už nechcem HAK, lebo mi trvalo asi 8 mesiacov kým som sa dostala do normálu s hmotnosťou a hormónmi.
tak dufam ja sa dam co najskor do normalu ked zacnem hned uzivat ten yam.dakujem za rady :-)
uz sa neviem dockat na koniec taka som na to nastavena,ze mi je kazdy den dlhy.
dievcata je uplne jedno co beriete.ja mam ten kruzok a vidite co to sposobuje.
mirka takze dva roky a si fit.
no to je dost ak sa jedna o trpezlivost.
ale este stale som rozhodnuta :-)
Samozrejme, ze nie..:) Aj kvoli tomu som ho uz zmenila, zacinam chodit k jednej znamej od maminy, k sukromnej. Dufam, ze bude mat trosicku iny pristup ako tento moj byvaly "doktor". Ten tiez vedel len recepty vypisovat a buchat do pocitaca...
mmm, myslím, že Chloe a Minerva je to isté... no, ale to sú dosť silné tabletky. viac ako rok - dva by sa nemali užívať, to ti asi lekár ale nepovedal...
Levicaa acinala som s Chloe ale tie dva roky uzivam pravidelne Minervu.
Karin, tak od veci, ale akú HAK užívaš?