Po vysadeni HAK

nuvaring

maji a uzivala si nieco aby si to telo dala co najskor do poriadku?napr.ten yam?
a kedy si mala tie vykyvy nalad po ukonceni hak?aby som tomu dobre rozumela.a pripravila sa co ma moze cakat lebo buducu nedelu koncim po dlhyyyych rokoch.

maji

Ahojte.Užívala som jeanine, v podstate som bola spokojná celé 4 roky. Krajšia pleť,vlesy,nechty.Žiadne výkyvy hmotnosti. Proste nič. Po vysadení som pribrala asi 8 kíl, čo bolo strašné. Tiež som mala výkyvy nálad, hormóny skákali nenormálne.No hrôza. Tiež vyrážky a horšie vlasy - ale to len trochu. A cyklus mi nabehol hned normálne - s týmto nebol žiadny problém. Po tejto skúsenosti už nechcem HAK, lebo mi trvalo asi 8 mesiacov kým som sa dostala do normálu s hmotnosťou a hormónmi.

nuvaring

tak dufam ja sa dam co najskor do normalu ked zacnem hned uzivat ten yam.dakujem za rady :-)
uz sa neviem dockat na koniec taka som na to nastavena,ze mi je kazdy den dlhy.

mirka 23

Nuvring, po roku som bola fit, ale bola to moja chyba, lebo som si myslela, že to prejde samo, no a neprešlo, pleť horšia a horšia, menštruacia nikde. Po Yame som sa až dala do poriadku. A fakt po tých dvoch baleniach som bola vpohode.

nuvaring

dievcata je uplne jedno co beriete.ja mam ten kruzok a vidite co to sposobuje.
mirka takze dva roky a si fit.
no to je dost ak sa jedna o trpezlivost.
ale este stale som rozhodnuta :-)

Karina

Samozrejme, ze nie..:) Aj kvoli tomu som ho uz zmenila, zacinam chodit k jednej znamej od maminy, k sukromnej. Dufam, ze bude mat trosicku iny pristup ako tento moj byvaly "doktor". Ten tiez vedel len recepty vypisovat a buchat do pocitaca...

levicaaaa

mmm, myslím, že Chloe a Minerva je to isté... no, ale to sú dosť silné tabletky. viac ako rok - dva by sa nemali užívať, to ti asi lekár ale nepovedal...

mirka 23

Nuvaring akurat dva roky bez. Prvy rok som sa trapila s pleťou cyklom a tak a teraz som v pohode, dokonca bez make upu možem vyjsť na ulicu a ľudia sa ma nezľaknu :D a to som nemohla, aj ked som brala HAK.