Zaujima ma, kolko Vam trvalo, kym po vysadeni hak sa Vase telo vratilo do normalu a neziaduce ucinky zmizli? Aj v pripade ze ste presli na inu hak? Dakujem!
----------------
Hormonálna antikoncepcia - www.zdravie.sk
Po vysadeni HAK
mirka ty si ako dlho bez hak?
Ajajaj..:) Myslela som si, ze ta prva bude najvacsi problem, ale ked sa zamyslim, tak to je presne naopak, ako si napisala... Ale dakujem ti za kazdu radu, je to nesmierne uzitocne, aspon sa na to psychicky pripravim trosku... Aspon ze budem mat prazdniny, na vysokej budem potom uz snad trosicku na lepsej ceste za hormonalnou rovnovahou :)
Ved prave mirka, ja som na nej nieco cez dva roky. Od juna doberiem ten Agnucaston a potom eventualne zacnem Yam. Pokial ti to pomohlo a pomoze to aj Nuvaring, tak do toho urcite pojdem. :)
Karina, ako dlho si brala HAK? Lebo ak niekolko roko, tak určite budeš mať problem s cyklom, telo sa samo s týmto nevysporiada. Ja ked som nič nerobila, tak som menštruaciu nedostala aj pol roka. A vyvolavačky nič neriešia.. su to ďalšie umele hormony a maju len jednorazovy učinok. Yam som poradila ja, lebo to mam vyskušane na sebe a poradil mi to RNG, ked už som fakt nevedela čo so sebou. A do dvoch týždňov som dostala menštruaciu a cyklus sa mi postupne upravil. Teraz už fungujrm bez Yamu, davam si to len sem tam... a je to bylinka.
Tak jasne, uvidis, ci to pomoze. Ja som len trosku skepticka, ci to nie je len nejaky marketingovy tah. Principialne by sa s nejakymi hormonalnymi nerovnovahami malo za idealnych okolnosti telo dokazat vysporiadat samo. Ale zase na druhej strane, tie hormony sme si do seba pchali umelo, takze ked im umelo dopomozeme vymiest z teloveho obehu, tak to asi nebude az taky precin :)
noooooo to som aj ja zvedava co to bude ale baby to normalne beru takze dufam aj mne to pomoze a budem co najskor fit.
ze treba aspon dve balenia tak uvidim ale kym ty budes este na hak tak ja uz budem na tej ceste tak uvidime co z toho bude.
Ejha..:) No tak to som zvedava, mne by uz asi nepomohol ani cely balicek keby som zjedla :P. Ale tak budes taky maly pokusny kralicek, ak budes spokojna, tak sa urcite pridam..:)
vyzivovy doplnok ale baby ho tu chvalia a beru ho kvoli tomu aby dostali co menstruaciu co najskor lebo to moze haprovat aj cele mesiace,a ze to zvysuje chut na sex :-)