Po vysadeni HAK

sammara

nuvaring naozaj? ak si to ešte nebola kúpiť tak by sme sa mohli dohodnúť ja mám o yam 100% záujem. Myslím že by to bolo super, len by sme sa mali dohodnúť cez mail, ak by si mi bola ochotná takto pomôcť, aspoň by mi to aj skôr prišlo :) To by som bola veľmi rada.

nuvaring

dievcata-volala som do toho starlife a ta firma sidli na bajkalskej v ba a maju aj normalne predajnu,v ktorej sa da nakupi tak pojdem tam.dufam mi to dnes vyjde a ak nie tak v pondelok.
sammara-ja v nedelu posledny den a idem na to.:-)
verim,ze ten yam mi pomoze to najtazsie prekonat a budem skor v pohode.
sammara tak si zisti postovne a ak by to bolo vela tak ja by som ti to potom isla kupit a poslala ked to vyjde lacnejsie.
rozhodni sa nerobi mi to ziaden problem.
ved si musime pomahat no nie? :-)

sammara

nuvaring ja koncim s minervou v pondelok uz sa tesim :) a ten yam si tiez objednam, len kuknem kolko ma vyjde postovne pretoze bohuzial niesom z Ba :(

mirka 23

lyzicka, z yamu sa určite nepribera. Ja som pribrala po vysadeni HAK, netušim, či to bolo tým, ale ked som brala yam, tak som v pohode chudla.

lyzicka

nuvaring, a kde si ten yam ides kupit? ja by som tiez chcela, ale myslela som si, ze na slovensku sa to zohnat neda, ale ak by sa dalo, tiez by som si ho kupila, hak som vysadila zaciatkom tohto roka a zatial je vsetko v pohode, az na to, ze sa bojim navratu bolesti. A z toho yamu sa nepribera? Ja sa totiz teraz snazim aj navratit si svoju povodnu hmotnost a metabolizmus

nuvaring

dakujem.ja mam tie hrozne nalady teraz o.i.veci a dufam vdaka tomu yamu to bude ako tak na zvladnutie a dostane ma to skor do pohody,ktoru uz tak velmi potrebujem.
zajtra ak mi vyjde cas pojdem si ho kupit nech mi uz stoji pekne na policke.

maji

Ahoj nuvaring. Tak po vysadení som nebrala nič, cyklus mi nabehol hned bez problémov. Len som pribrala a mala veľké výkyvy nálad. Prestala som presne pred rokom s užívaním. Tiež som tomu neverila,kámošky mi to hovorili, keď som chcela vysadiť, že čo to všetko obnáša. Ale tvoje telo môže reagovať úplne v pohode. Každá žena má iné telo a organizmus tak sa ničoho neboj. Ja som tiež mala obavy. Teraz som veľmi rada. Cítim sa čisto zdravo,a nechcem už nič brať. Plánujeme bábatko tak preto. určite všetko zvládneš a hlavne nemysli na to, že prestávaš užívať, vôbec na to ani nemysli. Držím palce