Po vysadeni HAK

mirka 23

Aluska, vieš človek sa vyvíja a posuva dopredu. Aj ja mam dnes iný nazor na vela veci, na ktore som mala pred troma rokmi uplne opačný. A ak niekto našiel pravdu, tak je to fajn... Všetci sa učime po celý život a často na svojich vlastných chybách.

aluska1

nuvaring je zaujimave ako sa meni tvoj nazor..pokym si to uzivala tak si si to urcite nevedela vynachvalit a vsetkym by si to odporucila a ked uz to vysadzas tak uz by si to nikomu neodporucila lebo je to zle

toto tak nemam rada...tak ked mam nejaky nazor tak ho nebudem menit pomaly kazdy den ako sa mne hodi

Karina

Viete, ked ono vacsinou na zaciatku uzivania si to dievcata neuvedomia, ja sama som tie vedlajsie ucinky odignorovala... Tazko im je to vysvetlovat, to sa da pochopit asi len casom, vekom, a pod...

nuvaring

no este,ze s tym koncim.taketo vety by si mali precitat aj ine dievcata a aj take,ktore ziadne tazkosti "zatial"nemaju z HAK.

euizie

levicaaaa a pracujes ako lekarka alebo vo farmaceutickej firme? Vies, ja ano a otvarala by si oci, po akej kratkej dobe idu tabletky na trh. Naposledy schvaleny liek isiel na trh po roku a testovali 300 ludi. Ale pokojne uzivajte tie lieky, aspon sa na vas zistia vsetky vedlajsie ucinky a my ostatni sa budeme moct rozhodnut, ci to uzivat. To bolo myslene ironicky. Nie malo liekov bolo stiahnutych z trhu po kratkom case, co po nich ludia utrpeli seriozne poskodenie na zdravi. Teraz sa testuje v praxi.

pajky5

Ked chcete vediet viac, tak si precitajte:
www.rodinka.sk
www.rodinka.sk
www.rodinka.sk
www.rodinka.sk
Mne chceli v UK jednofazovou HAK zmiernovat migrenu a pokaslali zase nieco ine. Tabletky som vysadila a hlava ma boli asi raz za mesiac.
Je zaujimave, ze na Slovensku pytaju za antikoncepciu nehorazne peniaze a tu v UK to predpisuju zadarmo!!!!!!!!

levicaaaa

euzie, a nuvaring nie je na trhu krátko? to máš to isté ako s Yadine... a čo sa týka tabletiek čo sú na trhu 10-15 , no to zas ja by som neužívala, nakoľko sú to zastaralé výrobky... všetko má svoje pre a proti... a to, že je niečo na trhu 3 roky neznamená, že ženy čo to užívali boli testovacie králiky, ono tie Yadine tabletky pár rôčkov pred tým testovali kým to pustili na trh

nuvaring

euizie-neviem ci je to dobra HAK pre mlade ale v kazdom pripade s tym koncim.s akou kolvek HAK.dakujem za podporu.:-)
ideme do toho viacere :-)
pajky5-to su naozaj velmi zle spravy a dufam mne taketo tazkosti nehrozia ale tebe prajem skore uzdravenie.
takto sme si pokazili svoje telo boze:-(

pajky5

Ahojte, ja som uzivala HAK 4 roky, potom som zostala tehotna a od vtedy som zase uzivala HAK asi 3 roky. Do teraz toho lutujem, ze som s tym zacala....v novembri 2009 som ju vysadila a moja sliznica na maternici sa z toho nemoze spamatat. Uzivala som dalsie hormonalne lieky na obnovu sliznice. Bolo mi z nich zle a aj tak mi moc nepomohli.

euizie

Ahojte, tak yadine by som az tak neverila v tom zmysle, ze tato antikoncepcia je na trhu 3 (!!!) roky a vsetky zeny, co ju uzivaju su v podstate testovacie kraliky. Verim liekom, ktore su na trhu 10-15 rokov.
nuvaring, super, ze si sa rozhodla s hak skoncovat. osobne si myslim, ze je to fajn antikoncepcia pre mlade baby - 18-25, su velmi ucinnou prevenciou pred neplanovanym otehotnenim, neskor s dlhorocnym partnerom clovek najde aj ine metody.