Zaujima ma, kolko Vam trvalo, kym po vysadeni hak sa Vase telo vratilo do normalu a neziaduce ucinky zmizli? Aj v pripade ze ste presli na inu hak? Dakujem!
----------------
Hormonálna antikoncepcia - www.zdravie.sk
Po vysadeni HAK
tak ja koncim v pondelok,,podam presne info...Ale dufam ze mesiac uzivania yadine,,nezostane az tak v mojom tele..Dufam...
zuzka, užívam ešte, končím v lete... skôr ti tu poradia iné baby, čo už vysadili... ja sama som tiež zvedavá, že ako to bude... ale už som pevne rozhodnutá...
no akurat chcem ju dobrat a koncim...A vysadila si ju potom,ci este stale uzivas?Lebo by ma zaujimalo co ma caka potom...A novynette aj na mna zle vplyvali,,,mala som hrozne nalady,nic ine to nezlepsilo,ani nezmenilo.
zuzka, ja som začínala tiež ako ty, s novynette,ale ja som novynette brala iba 4 mesiace, mala som z toho neuveriteľné depresie, panický strach z hocičoho, strašne som plakala, myslela som, že zomriem a tak podobne. okrem toho ma neuveriteľným spôsobom boleli z toho prsníky... yadine je v tomto v pohode, ale stále je to len blbá HAK...
fakt, ak nemusíš tak to neber, ak nechceš otehotnieť, dá sa aj inak chrániť... aby si si raz nebúchala hlavu o stenu, tak ako ja teraz...
Vdaka za odpoved..Ja som totiz asi rok a pol brala novynette a teraz,iba jeden mesiac beriem hak yadine a bojim sa ze po vysadeni to bude mat fatalne nasledky.Ale uz v pondelok doberam poslednu a dufam ze teda to nemalo este az take ucinky po mesiaci uzivania yadine.
Zuzka, niečo na tom asi bude... ja beriem Yadine už skoro 4 roky a mám oveľa redšie vlasy ako pred užívaním, priateľová sestra zasa začala užívať Yaz, to je v podstate to isté, a padajú jej vlasy jedna radosť... :/ ak nemusíš brať HAK, tak radšej ani nezačni, ja by som už túto chybu neurobila...
Vies, to je vysoko individualne, su zeny, co maju problemy s nastartovanim menstruacie, s ovulaciou, su take, co im nie je nic... Hak neberiem uz skoro 6 rokov.
eneizia-taketo informacie nas iba potesia :-)
a kolko uz neberies?
Zdravim vsetkych!Potrebovala by som sa poinformovat na hak Yadine,kedze vsade citam iba o tom ako zle vplyvaju na vlasy.Mate niekto podobne skusenosti?
Ja som brala hormonalne antikoncepcne tabletky tiez, vystriedala som niekolko druhov, mala som aj Implanon tycinku v pazi zastrcenu. Ked som antikoncepciu vysadila (po 4roch rokoch), meskal mi menzes 6 dni a potom uz bol vzdy nacas. Inak som bola absolutne v poriadku po vysadeni.