Zaujima ma, kolko Vam trvalo, kym po vysadeni hak sa Vase telo vratilo do normalu a neziaduce ucinky zmizli? Aj v pripade ze ste presli na inu hak? Dakujem!
----------------
Hormonálna antikoncepcia - www.zdravie.sk
Po vysadeni HAK
koncim v nedelu a neviem sa dockat to som zabudla
ja uzivam uz veeelmi dlho rokov s prestavkou dietata ale teraz po cca 5 rokoch co uzivam nuvaring kruzok defitivne skoncit lebo to uz je hroza co zijem.uplne ma to vyradilo z normalneho zivota som rada,ze som si to konecne priznala,a ze mam to odhodlanie s tym skoncit.
levicaa,,myslis ze to moze byt este horsie?No dufam ze nie...To by som sa pekne zozierala..:(
nuvaring,,,ja som sa rozhodla totiz najskor zmenit novynette na yadine,ktore beriem mesiac,novynette som brala rok a pol a a teraz som sa rozhodla ze uplne koncim..ake si uzivala ty,alebo este uzivas teda?
zuzka-koncis uplne alebo vymienas?ako dlho to beries v kuse?
ja tiez koncim definitivne v nedelu po dlhych rokoch.
zuzka, dúfaj, že padanie vlasov bude jediné čo ťa môže postihnúť...ja by som padanie vlasov brala ako tú najlepšiu možnosť... a po vysadení by ťa to nemalo trápiť, padajú zväčša len počas užívania...
dakujem,,potom napisem.Skor ma strasi to padanie vlasov...
zuzka, antikoncepčný účinok nemajú ... čiže neúčinkujú už vôbec... a tie neblahé účinky... pozri, každá HAK je rovnaká vo svojej podstate... a osobne by soms a viac bála novynette nakoľko je to pomerne stará značka antikoncepcie ako novej Yadine... ale veď uvidíš... držím palce
no viem,,ale na tie som nepocula az take neblahe ucinky,,tak dufam..A ako dlho po vysadeni by este mali ucinkovat?Alebo mozno uvidim zmeny,,,no radsej by som bola keby som nic nevidela..
zuzka, ten mesiac nie je až tak zlý... ale brala si novynette rok a pol...to tiež nie je bez následkov...