Po vysadeni HAK

nuvaring

tiez si to myslim,ze to bude mat viac pozitiv ako negativ.s tym do toho ideme predsa.
ano budeme to tu riesit bude to pre nas lahsie.
tak ty si to uz na dobro odpalila.:-)

sammara

nuvaring pravdaze napisem ako to pojde, budeme si vymienat informacie lahsie sa nam to bude zvladat ak sa nieco vyskytne :-) ale radsej nejaka ta vyrazka ktora zmizne ako tie neziaduce ucinky z ktorymi sa ani neda plnohodnotne zit :( a nasi chlapi to iste pochopia, aj oni budu radsej ked budeme take do akych sa zalubili a nie nejake hystericke frigidne xantipy,ktore z nas robila hak :D :D skor by sa s nami rozisli pre to ako pre nejaku vyrazku :D takze aj moj priatel sa tomu tesi a je rad ze som to vysadila :-)

nuvaring

sammara-tak dufam,ze najneskor zajtra to mas.
no aj ja som zvedava,ze ako to bude a telo dostane peknu"facku"na 8 den :-)
ale bude to pre nas lepsie.
budeme sa musiet drzat ked nahodou nastanu tie veci,ktorym sa chceme vdaka yamu vyhnut.
tiez uz som si nekupila kruzok :-)
dufam budes pisat ako napredujes. :-)

sammara

nuvaring zatial este nedoslo akurat mam dostat svoje dni skoncila som v pondelok definitivne s tabletkami takze Vam dam niekedy sem vediet ako to pojde s tym yamom, ked mi dorazi :)teraz by to malo byt este ok lebo organizmus si mysli ze to je len dalsia 7dnova pauza, len dufam ze nezacne velmi strajkovat ked zisti ze uz tie umele hormony nedostane som taka zvedava na to ale aj tak si uz hak nedam tym som si ista! :-)

Karina

Nuvaring - ja nemam velmi nad cim rozmyslat..:) Do ukoncenia mam zialbohu este 1,5 blistera takze ja najskor zacnem s Yamom niekedy v juni/juli. Mam tu este nejake homeopatika, ale potom sa urcite ozvem.

nuvaring

jana11-ano je to na to.
tiez beriem HAK a chcem to vysadit a vdaka tomuto sa dam skor do poriadku.
mirka23 s tym ma skusenosti a velmi dobre vysledky tak sme si to kupili tiez.