Zaujima ma, kolko Vam trvalo, kym po vysadeni hak sa Vase telo vratilo do normalu a neziaduce ucinky zmizli? Aj v pripade ze ste presli na inu hak? Dakujem!
----------------
Hormonálna antikoncepcia - www.zdravie.sk
Po vysadeni HAK
sammara dnes akosi postar meskal a predstav si nakoniec sa mu podarilo prist aj s papierikom takze alles ok :-)
tak to su dobre sparvy co pises.ja nefajcim takze ti schvalujem rozhodnutie prestat.:-)
ja som dnes skoncila s menzesom tak uvidime kedy dorazi najblizsie lebo v nedelu uz telo nedostane co potrebuje cha
nuvaring no ano pijem caje,ovocne dzusy a mineralky takze sa snazim co nejrychlejsie ,,detoxikovat" :)inak vsimla som si este jednu vec na sebe-ako vies, ja fajcim a fajcila som uz aj pocas hak, no a strasne ma pichalo akoby v srdci alebo plucach, obcas co ma teraz ako ju neberiem prestalo. Ale chcem aj fajcit prestat ale to je na inu temu, a najskor sa tohoto chcem zbavit a dat sa dokopy :) a ty ako?
ahojte
sammara-no ja iba tak,ze tie sluzby stoja za ...
a inak este stale nic :-)
ako pokracujes?
pijes aj nejaku zihlavu alebo nieco?
ako na precistenie?
nuvaring oni dako casto strajkuju, ale uz by ti to malo prist, kym pridu peniaze za dobierku to chvilu trva aj ked tyzden je uz dost! ale neboj, dorazia :-)ja mam aj papierik ze som to vyplatila ak by ti to dlho neprichadzalo treba sa spytat na poste tam aj tu..
ahojte
samara-posta asi strajkuje.este mi nic neprislo.ale postovne by chceli.
uz par dni ziadna bolest hlavy :-)
sa cudujem ale to uz jej(HAK)nepomoze
:-)))
Nikinecka - nic prevratne, pokial to bolo tak, ze si vynechala a brala potom druhy den dve naraz, tak by nemal byt problem..:) Ja som ich tak zjedla pred tyzdnom lebo som zabudla v piatok...
chcem sa spýťať ak som za den vzala dve tabletky HAK tak čo sa udeje?
ahojte dievcata :-)
tak ja teda od nedele.
samara-statocne len tak dalej ja to budem musiet prezit v nedelu ked pride den D.:-)dufam aj mne nohy odpuchnu lebo teraz mam ponozky aj bez nich :-)))
Karina-urcite to zvladnes ten cas ti ubehne :-)
Zuzka007-aj ja mam obavy ale mylsim,ze to vsetky a treba to iba preckat a potom uz bude dobre :-)
Zuzka - zavidim, ja musim este mesiac brat kvoli maturam - nechcem riskovat nejaky emocionalny kolaps..:) Neboj sa nic, urcite ti bude lepsie bez toho humusu :X
Sammara - odpuchli ruky? :D ejha, to mne by bodlo, keby som potom odpuchla cela :)