Po vysadeni HAK

sammara

nuvaring ano je to ten pocit ked clovek vie ze nieco urobil spravne a aj predtym som stale kdesi vnutri citila ze umele hormony niesu spravne a niesom na ne odkazana..zabranit tehotenstvu sa da aj inak, zdravsie..chapem tie kocky co to beru kvoli pleti atd, ale ja som to potrebovala len a cisto ako antikoncepciu..a teraz davame pozor, dufam ze to vydrzi a nebudeme velmi skoro kocikovat :) ale mam zodpovedneho priatela takze sa nebojim sam od seba mi povedal ze keby sa to stalo tak si ta vezmem a hotovo, ze on by aj rad bol :) je odomna starsi o 14rokov :D ale velmi si rozumieme a milujeme sa takze ani to dieta by nebol az taky sok:D ale ja si radsej pockam, kym sa bude dat :)
mirka ty si aka expertka, nevies nieco na chronicky zapal mocovych ciest? alebo na ladviny? :):):):) dakujem!

mirka 23

kočky velmi dobrý je ak dong quai... RNG to radil, len sa to nikde nedalo zohnať, no ale našla som to na českej stranke swansonu len za 81kč! oplatilo by sa toto kombinovať s Yamom. dajte si pred odkazb www
swanson.cz

mirka 23

baby a kolko tabletiek toho yamu denne beriete? Najlepšie je zobrať dve tabletky rano nalačno a ďalšie dve počas dňa..

nuvaring

no ja este nic lebo je to este kratko ale vcera som sa na to cely den nastavovala,ze uz nic.to vies po tolkych dlhych rokoch.:-)
no a ako co by si mala konzultovat?
aj ja uz beriem yam tak hadam bude vsetko prebiehat tak ako ma a budeme fit :-)
a aj ja som tak v mysli nastavena,ze vsetko bude ok tak asi to bol ten spravny cas aby sme to urobili a s takymto pozitivnym myslenim sa nam to skor vsetko podari co chceme docielit.

sammara

ahoj nuvaring ale nic prevratne nemam zatial...co ty, ako to zvladas, ci zatial ani nevnimas..na mna asi posobi sugescia, si hovorim ze ten wild je dobry a aj sex bude dobry a pomaha to :D teda, nieje to nic prevratne ale je to o nieco lepsie :)a plet tiez super :) takze ak to takto pojde dalej budem len a len rada a len sa mi viac potvrdi ze som sa dobre rozhodla..dnes bola moja mamina u gyn. su kamaratky so sestrickou a len tak medzi recou spomenula ze som vysadila..a sestricka vraj skoro infarkt :D ze ci sa dobre citim, a tak :)ze som nemala vysadzovat, ze mam prist prekonzultovat :) a inac nemam ani mykozy co som po menstruacii mala bezne, tento mesiac som vobec nemala juj sa tesim musim poklopat :):):) drz sa a pis :)

mirka 23

Karina.. ja ked som vysadila HAK, tak tiež som mala nižšie železo... do vtedy som v pohode darovala krv a zrazu mi ju nevzali... ale nespajala som si to nejak dokopy.
Na železo mne pomohol easy iron od RNG z puritains pride... a jedla som viac hovedzieho mesa a dobrý je aj kokos, tie take sušene akoby chipsy kokosové su aj velmi chutne...
O pol roka ked som prišla darovať krv, tak som mala až skoro vysoký hemoglobín, lekarka len vyvalila oči, že čo som robila... no ten easy iron bol dobrý... teraz ho jem už len raz za čas.

matamata

karina nulove zelezo a nulovu imunitu urcite nemas z hak
prave pri hak sa znizuje strata zeleza z tela..a imunita suvisi s niecim uplne inym

Karina

Ahojte baby,

dnes som bola na krvnych testoch a vysli mi priserne vysledky :X Nulove zelezo a nulova imunita - vysvetlili sa mi konecne tie stale afty, prechladnutia, vytoky a kadejake gynekologicke tazkosti... Mozno to ma aj nieco docinenia s tou HAK.. Kazdopadne som este radsej, ze to uz coskoro prestanem brat ako vy, dufam ze sa mi potom to telo trosku znormalizuje...