Po vysadeni HAK

Zuzka007

Takze ja som v pondelok dobrala poslednu tabletku.Cakam co pride,hoci teraz isto nic horibilne,ale ten dalsi mesiac isto.Mam trosku obavy...:(

sammara

caute, nuvaring zatial som treti den bez hak a je mi fajn :) nic nebadam akurat trosku mi odpuchli ruky :D trocha ma boli aj hlava taka slabsia migrena uz stvrty den ale to je tymi zmenami pocasia, takze ok :) aj yam je ok :)este cakam kedy mi uz skonci menstraucia, lebo uz ju mam 5ty den :(

ixi

Ahoj. Mne osobne sa telo vratilo do normalu asi po pol roku aj nieco. Neziaduce ucinky, ehm to je asi individualne, ale mne osobne sa telo precistilo na kompletku. Pomohol mi pri tom aj žihlavový a detoxikačný čaj. Ale inak zmeny žiadne :)

levicaaaa

ja osobne som bola tiež obrovským zástancom antikoncepčných tabletiek, daktoré ste ma možno aj zažili "v akcii" na tomto fóre, čo sa týka HAK , a teraz som prišla na to, že to teda nie je bohvie aká možnosť, vo svojej podstate som nikdy nebola s HAK stotožnená, len som presvedčila samú seba, že je to dobré...

myslím si, že vývin človeka aj v názoroch je prirodzený a normálny, a myslím si, že je fajn ak človek spozná svoju chybu, poučí sa a snaží sa jej vyhnúť a tiež sa snaží poradiť dobre aj ostatným...

aluska1

tak po prve....ja viem ze mozem mat neziaduce ucinky pri vysadzovani...ved je to normalne , lebo to je pre telo sok
a po druhe..poznam vela bab, ktore nemali problem ani pri vysadeni...takze tym chcem povedat ze nie kazdy musi mat tie neziaduce ucinky

a po tretie.asi sme sa nepochopili...aj ked budem mat pri vysadzovan problemy, tak to neznamena ze budem ine baby prehovarat aby ju nebrali, lebo ja s nou mam problemy..

mirka 23

tak po troch rokoch napiš ako sa ti vysadzovala HAk... potom to bude objektívne. Ja som pri brani HAK nemala žiadne nežiaduce učinky.

aluska1

ja by som nepovedala ze nasli pravdu...len zmenili nazor ako sa im hodi

proste dobre ja beriem hak, beriem ju teraz asi rok a pol..chodim na prehliadky, sledujem svoje telo ako sa sprava...ale ked raz budem mat s hak problem a budem ju chcet vysadit este neznamena, ze budem kazdemu rozpravat ze je to strasne zle a ze to nema brat
kazda dobre vieme ako to je velm individualne