Zaujima ma, kolko Vam trvalo, kym po vysadeni hak sa Vase telo vratilo do normalu a neziaduce ucinky zmizli? Aj v pripade ze ste presli na inu hak? Dakujem!
----------------
Hormonálna antikoncepcia - www.zdravie.sk
Po vysadeni HAK
ahojte, ja som po vysadeni HAK mala cyklus uplne v poriadku, ale nastali problemy s bolestami v podbrusku a zistilo sa ze vysadenim HAK sa mi zacali vytvarat cysty (asi tou nahlou hormonalnou zmenou)az som nakoniec skoncila v nemocnici na laparoskopii.To bolo v priebehu 2 mesiacov od vysadenia HAK.Ale uz sa to dava do normalu a po pravde,uz radsej ziadna HAK,telo si na nu strasne zvykne a kym sa spamäta,ale to je rozne,kazde telo inak vnima zmeny
ahojte
karina-zatial vsetko ide podla predstav.
musim byt trpezliva ked chcem vidiet vysledky tak sa snazim lebo zatial nebadam ziadne zmeny a dufam,ze aj cyklus ma teraz nesklame.dakonca mi este ani nohy neodpuchli a to som uz tyzden bez HAK.
mirka23-to naozaj min.2?no tak si asi zvysim od dnes davku ked to inak nejde.
:-(
Caute kocky, tak ako vam to ide? :)
sammara-presne aj ja som vedela,ze uz to je zle ale az teraz prisla ta chvila odhodlania konecne.
aj ja chapem tie baby co to beru a ja som to tiez brala iba kvoli chraneniu.
nikdy som nemala ziaden iny dovod.
my uz dieta mame a neplanujeme dalsie a tiez mam doma podporu tak to mame o to lahsie.:-)
mirka23-ja beriem iba jednu tabletu denne.myslis,ze to je malo?
no uvidim co nastane ked pride termin menzesu.:-)
jej dakujem idem to popozerat.. u nas som uz vyskusala take tie urinal akut a pod. ale niesom s tym spokojna, po par dnoch zaberu na par dni a je to znova :( takze vdaka za radu :)
jej dakujem idem to popozerat.. u nas som uz vyskusala take tie urinal akut a pod. ale niesom s tym spokojna, po par dnoch zaberu na par dni a je to znova :( takze vdaka za radu :)
Sammara, jasne že viem :) ono stači pohladať v prispevkoch RNG, ale na močove cesty je super D-manosa 2g 3x denne a do troch dni by si mala byť uplne fit, no lepšie je to brať 5-7dní, aby sa ti to už nevracalo nikdy.
D manosu maju v čechach.. v tabletkach. u nas predavaju Uroval drink, ale ten je prišerne drahý, stoji 9 eur a jedno balenie ma na jeden deň. Ostatne veci s D-manosou u nas obsahuju mastenec, takže to by som neodporučala.