Po vysadeni HAK

nuvaring

ahojte dievcata
tak ja asi zacnem s tym,ze som na tom lepsie po psychickej stranke ale straaasne ma bolia prsia(ako sammaru)aj na dotyk.
cakam kedy mi odpuchnu nohy a dufam,ze pojde vsetko dalej k lepsiemu.
inak aj ja som nosila kedysi na spanie podprsenku ale uz som s tym davnejsie skoncila :-)))
a trosku citim take bolenie v podbrusku ale to neviem ci sa to da tej zmene pripisat.
takze bojujeme dalej baby :-)

Karina

Sammara som rada ze sa ti dari dobre :) ale ta podprsenka? :D to snad pocujem prvykrat, ze niekto spi v podprsenke... to ti nevadi pri tom spanku? :) ja sa tesim cely den ako sa z tej drotenej obludy vyzleciem, neito v tom tahat 24ku :D

LiLi711

Ahojte holky, ja som pred dvomi mesiacim prestala brat HAK po dlhej dobe. Tiez som brala YAM a ine doplnky, a hned pri prvej ovulacii som otehotnela, tak pozor na ten YAM. RNG radil brat 1-3 gramy pri problemoch s otehotnenim. Zostali mi doplnky z USA - Swanson, ktore teraz nemozem brat, tak ak budete mat zaujem, ozvite sa.

sammara

ahojte kocky, ja musim poklopat ale psychicky som na tom lepsie a lepsie...lenze musela som navstivit urologa lebo zapaly a infekcie moc. ciest mam pravidelne uz som z toho zufala..vraj mam vsetko v poriadku ale beriem na to antibiotika :( tiez sa mi spravili asi 4 vyrazky na chrbte :( ale miznu,uvidime..a mam hrozne citlive prsia normalne mi vadi podprsenka v noci som sa zobudila na to ze mi velmi vadi a musela som ju dat dolu a to som v nej spavala odkedy mi kozy narastli :D nuz co uz ale vravim naladu mam ovela ovela lepsiu to je zatial najvacsia zmena, verim ze aj vy budete badat pozitiva cim skor, drzim palce!!

Zuzka007

Takze baby,,ja neberiem tabletky iba 2 tyzdne,,neviem teda ci si nahovaram zmeny,alebo je to tak.Zhorsila sa mi totiz plet,,bola taka ako pocas uzivania hak novynette,,vraj,ale neviem ci je to pravda neobsahuju ziadnu zlozku na plet,iba som to dakde citala.A mesiac co som brala yadine,netusim ci to telo vobec stihlo spozorovat,,,som mala plet ako babätko.Nie je to take zle zatial,,,keby to takto zostane tak som spokojna.A ako pokracujete vy?

Eva 27

Baby tak ja asi reagujem uplne zle. lebo brala som 2 yamy denne a niic. najprv v pohode a potom po pol roku od vysadenia hrozny vysev. teraz som zvysila na 4 denne (400 mg). najprv som sa vyhadzala, ale teraz po tyzdni sa zda ze to ustupuje. tak mi treba, nemala som brat HAK. ale toto je velka dan..

nuvaring mne nohy odpuchli po 4 mesiacoch.. ale ja som zly pacient. tak drzim palce, nech je to u Teba skorej..

matamata

meri.m brusnicove pripravky su ti uplne na nic...to by si musela zjest kilo brusnic denne aby to malo efekt..dalsi marketingovy tah na ktory kazdy skoci...

meri.m

Ahojte,
tiež som po postupnom zhoršovaní vedľajších účinkov (migrény, ekzém, opakované infekcie, priberanie (strašná žravosť na sladké), protivné nálady a úplná strata chuti na sex) vysadila hak; pre mňa nikdy viac. Potom som si prešla druhou pubertou, 2-3 mesiace som chodila vyhádzaná, kým sa mi hormóny ustálili.

2Sammara: na močové cesty - v DM-ku majú brusnicové kapsule (oveľa lacnejšie ako rôzne uro- v lekárni), plus zinok. Keď si cítim obličky, dám si to vo vyšších ako odporúčaných dávkach... nie je to trvalé riešenie, ale po všetkých tých antibiotikách aspoň nemám pocit, že sa to zhoršuje. D-manóza je tiež dobrá, ale zaberá len na E.Coli.
U seba to vidím skôr na nejakú alternatívnu medicínu, ak bude moc zle. Na nete som našla ešte návod na propolisovú kúru na očistenie od baktérií (zatiaľ som neskúšala) - množstvo propolisu veľkosti orecha nechať dva týždne vylúhovať v 2 dcl liehu, potom 3 týždne užívať nalačno za lyžičku v pohári vlažnej vody, 2 týždne pauza a zase 3 týždne užívať. Želám veľa zdravia...

bbbbbbbbbbbb

mne tie stavy trvali rok aj nieco, to sa dalo nejako prezit...ale najhorsie bolo, ze som z nicoho nic pribrala za rok 20 kg, telo mi znicili strie a vaha dole nechce ist a nechce...cvicim, nejem vela, beriem jablcny ocot, cistiace caje...bola som si kvoli tomu dat urobit aj hormonalny profil, poslali ma na endokrinologiu, ale pani doktorku moje rozhadzane hormony nejak nezaujimali, povedala, ze tie mierne zvysenia a znizenia sa upravia sami...a pokial sa mi upravili, znicilo mi to telo :(