Po vysadeni HAK

sammara

ahojte, daisinka ja sa musim priznat ze sa nechranim vobec, davame si pozor takze asi tak, ostatne baby ti mozno poradia, ale aj ja by som volila tu barierovku najradsej. balky3 podla mna si sa rozhodla spravne, je to tou hak, ani ja som si to dlho nepripustala ale po vysadeni som si to potvrdila, uz ani nalady nemam take hrozne aj so sexom to vyzera lepsie..wild yam je doplnok ktory ti ustali hormonalne vykyvy v tele, upravi menstruaciu atd a preto je dobre ho brat po vysadeni, mne ho poradila mirka23 beriem ho len 2 alebo 3tyzden a ziadne komplikacie zatial nemam, kupila mi ho nuvaring vyslo ma to na nejakych 26€ a je to 90-kapsulove balenie, ja beriem zatial len 1 denne ale po menstruacii ak by nebolo nieco ok zvysim na 2-3 denne. nuvaring hadam to nebude nieco vazne, radsej navstiv lekara a informuj ho o svojom rozhodnuti, nech ti porobi vysetrenia aby si vedela, ci je to ok, drzim palce nech to nieje nic vazne, ale asi je to prirodzene tym vykyvom hormonov, ja by som sla urcite cim skor ku gyn. potom nam napis ako si dopadla ja verim ze to bude v poriadku, len sa neboj ist a hned zajtra rano tam pre istotu skoc.

sammara

ahojte, daisinka ja sa musim priznat ze sa nechranim vobec, davame si pozor takze asi tak, ostatne baby ti mozno poradia, ale aj ja by som volila tu barierovku najradsej. balky3 podla mna si sa rozhodla spravne, je to tou hak, ani ja som si to dlho nepripustala ale po vysadeni som si to potvrdila, uz ani nalady nemam take hrozne aj so sexom to vyzera lepsie..wild yam je doplnok ktory ti ustali hormonalne vykyvy v tele, upravi menstruaciu atd a preto je dobre ho brat po vysadeni, mne ho poradila mirka23 beriem ho len 2 alebo 3tyzden a ziadne komplikacie zatial nemam, kupila mi ho nuvaring vyslo ma to na nejakych 26€ a je to 90-kapsulove balenie, ja beriem zatial len 1 denne ale po menstruacii ak by nebolo nieco ok zvysim na 2-3 denne. nuvaring hadam to nebude nieco vazne, radsej navstiv lekara a informuj ho o svojom rozhodnuti, nech ti porobi vysetrenia aby si vedela, ci je to ok, drzim palce nech to nieje nic vazne, ale asi je to prirodzene tym vykyvom hormonov, ja by som sla urcite cim skor ku gyn. potom nam napis ako si dopadla ja verim ze to bude v poriadku, len sa neboj ist a hned zajtra rano tam pre istotu skoc.

matamata

mirka to vobec nie je pravda..otehotniet sa moze hned po vysadeni...nema to ziaden vplyv na vyvin plodu..vela zien hned otehotnie bez problemov a maju zdrave dieta...toto je len neprekonana povera...teraz su uplne ine hormony ake volekedy a hlavne v neporovnatelne mensich mnozstvach

mirka 23

Dieťa určite nie hned po vysadeni HAK. Telo sa musi dať doporiadku a hlavne vyčistiť od umelých hormonov. Nebolo by to najlepšie pre babo, ak by si hned otehotnela.
Wild Yam sa da kupiť v BA alebo cez net, ale je tam dosť velke poštovne.
K Yamu je určite dobrý aj Dong Quai od Swansonu z Čiech, ten je aj lacný, tak sa to oplati. A popripade ešte pridať Pupalku. Ta sa da zohnať aj u nas.

Karina

Ahojte :)

Daisinka - ja sa budem chranit kondomom, nerobila som to uz dva a pol roka tak som zvedava, ako to budem znasat :) ale urcite uz do seba nebudem davat ziadnu chemiu, barierna antikoncepcia podla mna uplne postaci...

Balky - na ten Yam ti odpovedia urcite Sammara alebo Nuvaring... A s tou ocistou - urcite je lepsie, kym si telo znova navykne na bezny sposob chodu. Bejby predsa par mesiacov pocka :)

balky3

Ahojte kočeny,

precitala som si celu vasu diskusiu, pretoze som sa takisto rozhodla po dlhych 7 rokoch skoncovat s antikoncepciou. V pondelok sa chystam po styroch rokoch ku svojej gynde (ta ma asi zozerie rovno vo dverach). Chcem sa Vas opytat, ci ste brala niektora z Vas HAK Cerazette. Su to tabletky ktore sa beru aj pocas menstruacie, cize vkuse. U mna je to so sexom fakt uz na bode mrazu a nikdy som si nemyslela, ze v tom moze mat prsty prave HAK. Sakra! Rada by som si uz aj zacala planovat bejby, tak poradte, ci po vysadeni este pockat, ale predpokladam ze asi bude nutna najskor ocista celeho tela. Takisto ma zaujima co je to ten WILD YAM ci ako sa to vola. A kde je dostupny. Dakujem vopred za odpovede.

daisinka

Mam taku otazku:Vsetky tu pisete o tom ako vysadzujete HAK. Aj ja nad tym rozmyslam, ale ako sa potom chranite?Lebo pre mna diet aeste neprichadza do uvahy a kondomy mi nejake nesedia,,

Dakujem za odpovede

nuvaring

ahojte :-)
ako pokracujete?
mna stale bolia prsia,nohy mi zatial vobec neodpuchli a uz druhy den mam slabsie kravacanie tak uvidim ako to bude pokracovat a zrejme budem musiet navstivit lekara ked sa to do par dni nezmeni.
inak vcera som si musela prepudrovat 2x tvar co som nemusela urobit niekolko rokov tak som ju mala suchu a ked som si dala make up a puder tak mi to vydrzalo cey den :-(
ale psychicky sa citim velmi dobre.
vy ste ako na tom?