Zaujima ma, kolko Vam trvalo, kym po vysadeni hak sa Vase telo vratilo do normalu a neziaduce ucinky zmizli? Aj v pripade ze ste presli na inu hak? Dakujem!
----------------
Hormonálna antikoncepcia - www.zdravie.sk
Po vysadeni HAK
A este som zabudla - ak vysadite dlhodobo uzivanu hak a planujete babo, zactine hned este pred otehotnenim jest vitaminny s kyselinou listovou - je vemi dolezita pre babo a uzivanie hak znizuje jej mnozstvo v tele ...
Co sa tyka negativnych ucinkov hak na libido a vlhkost, trva to aj pol roka po vysadeni, kym sa veci posunu smerom k velmi prijemnym ... pomaha, ked budete uzivat vitamin B6.
Tak baby, bola som u gynekologa a ten mi povedal, ze bolo by dobre po vysadeni HAK pockat s otehotnenim tak 4 az 5 mesiacov, aby sa telo vycistilo co najviac od hormonov.
eva to nebola rada, to bolo len konstatovanie...ja som tym chcela povedat len tolko, ze ty nemozes vediet, ci mas problem s otehotnenim alebo plodom kvoli vysadeniu hak alebo kvoli nejakemu inemu faktoru...ty mozes brat hak, vysadis ju, ale problem otehotniet mozes mat z uplne ineho dovodu, napr..
chcela som tym povedat, ze nemoze sa hned vsetko hadzat na hak, aj ked dobre viem, ze ma negativne ucinky a ze sa u niektorych zien tieto ucinky prejavuju
matamata
so vsetkym co si napisala v poslednom prispevku suhlasim. ale uz sa bavime o dvoch roznych veciach. jedna je nemoznost otehotniet, druha je vplyv HAK na plod a tehotenstvo. a s Tvojou radou, ze je to v poriadku sa nemozno stotoznit.
eva zeny maju problemy otehotniet a donosit dieta aj bez brania antikoncepcie..a to by si mala vediet...poznam osobne gynekologicku, nie ako pacientka a cudovala by si sa, kolko zien ma problem s otehotnenim a donosenim a nikdy nebrali hak
takze zhadzovat to len na hak nie je objektivne
za taketo veci v prvom rade mozu rozne zistene a nezistene zapaly, prekonane...bez toho aby sme o nich vedeli, prechladnutia, baby 14 rocne sedia vonku s holymi krizami, nevedia sa ani poriadne obliect, cysty a milion dalsich veci, ktore tu nebudem pisat lebo ved kazda vieme, ako to je so zenskymi problemami
mirka to som nenapisala tak mi nevkladaj slova do ust..pisem o otehotneni po vysadeni
matamata prepac, ale toto ma dve roviny.
dlhodobe uzivanie:
vyslovene sa neodporuča otehotniet, nakolko plod nemusis ani donosit. ked mas v tele 5 rokov nieco, co zabranuje pocatiu, tak sa to niekde prejavit musi. urcite by som v zivote neriskovala zdravie svojho dietata. to ze sa narodi, pripadne sa narodi zdrave, neznamena, ze sa to niekde neukaze. je to risk a velky. ano su zeny, ktore vysadia a nic. ale tych je velmi malo na to, aby sme tu niekomu mohli tvrdit, ze sa nic nestane. toto nie je o subjetivnom pripade ani pohlade.
telo treba precistit. druhy pripad je, ked zena nemoze dlhodobo otehotniet, vtedy sa nasadi antikoncepcia na "nastartovanie" tela. ale to byva tak dva mesiace, potom sa vysadi a vtedy je vela pripadov, ked sa podari zenam otehotniet a nema to vplyv.
Sammara, dakujem za odpoved. Ten Wild Yam nedostat nikde inde len v BA alebo cez net sa da objednat? Nemas nahodou mail na Nuvaring, ze by som jej napisala ci by mi to vedela kupit a aj poslat ak by bola taka zlata a ochotna, lebo som tu citala v diskusii ze ste sa nejak dohadovali a ta kocka ti to posielala. Ja idem zajtra po 4 rokoch ku gynde, tak drzte palce. Napisem Vam potom co mi povedala :( A nemate nik skusenost s HAK Cerazette? Je to jednozlozkova, nizkohormonalna antikoncepcia, ktora obsahuje len hormon gestagen a neobsahuje estrogen. Mne ju doktorka predpisala, koli tomu, ze som bola na operacii s prsnikom.Povedala mi, ze mam smolu, ze si nemozem vyberat, ze mozem brat len tuto antikoncepciu.