Po vysadeni HAK

mirka 23

Eva, 2g denne... 1 tabletka ma 400mg
Robiš dobre. Ja som si tiež davala na tvar striebornu vodu, je super, len teraz neviem zohnať z Lučenca a od inakadial sa mi nechce...
4 tabletky denne su akurat. Inak z českej stranky Swanson sa da objednať aj Dong Quai ktory stoji iba 80čk! A bolo by dobre napisať im, či by nemohli poskytovať aj Yam, bolo by to určite ovela lacnejšie ako tých 26 eur.

Eva 27

Baby ja beriem 2 krat denne dve tabletky.Ja uz som raz vysadila a mala som poruchu. teraz som to doplnila o zinok a lecitin ako radil RNG. namiesto pletovej vody si davam koloidne striebro.ovela menej sa mi teraz masti plet. Vysadila som pred pol rokom. najprv som brala len jednu denne ale to je strasne malo. potom dve a tiez to nestacilo. on radi brat 2 mg. ja beriem 1,6 mg. ked som sa zacala vyhadzovat tak som zvysila a postupne to ustupuje. teda dufam. inak kramy mam pravidelne od zaciatku. vyrazky prisli po 4 kramoch. aspon ze nohy odpuchli.

neviete este niekto poradit nieco? Mirka co si o tom myslis prosim Ta?

nuvaring

karina ahoj :-)
nemam zatial tento problem s menstruaciou a dufam sa nam to vsetkym bude vyhybat.
tak dnes si to vychutnas :-)
drzim paste
a o.i. odkedy som bez HAK tak si musim asi 2x denne prepudrovat nos :-))))

Karina

Ahoj nuvaring :) som rada, ze (zatial) nemas problemy s menstruaciou... Ja beriem dnes poslednu tabletku, vecer snad otvorime sampano :D

mirka 23

RNG odporučal 1-3g, takže 3-4 tabletky denne budu akurat. Ked mam bolesti pri menštruacii, tak si dam 6 a prestane to.

anavi 222

Ahojte :-)
prosim Vas poradite mi, ze kolko YAM-ov ze den mozem zjest. Štvrtok koncim s antikoncepciou po 4 rokoch, tak sa dost bojim, ze ako to dopadne. Uz som raz mala prestavku a dostavala som sa z toho viac ako rok, ale to som este nevedela, ze existuje nejaky YAM :-)
ďakujem

nuvaring

ahojte kocky
ja som uz dostala menzes o den skor takze da sa povedat,ze mi prisiel presne tak dufam to bude takto pokracovat.ale tentokrat o nom dostatocne viem co som pri HAK ani nevedela. :-)
Prsia ma uz nebolia.Nalada je lepsia aj so sexom je to fajn ale od toho este ocakavam viac.Chce to cas...
A vy ako?