Po vysadeni HAK

levicaaaaaa

matamata, a čo je na tom zaujímavé? KArina sa poučila na vlastnej chybe, a keďže zistila, že sa mýlila, tak sa teraz snaží poukázať na ten omyl aby sa mu ostatní mohli vyvarovať...

nechápem, prečo sa každý hneď naváža do dievčat, ktoré sa rozhodli vysadiť HAK... ja som na tom tak isto... boli časy keď som tu HAK obhajovala až pomaly do krvi ale teraz to veru tiež neodporúčam a chystám sa vysadiť... a nemyslím si, že som pre to horší človek...

matamata

karina to je zaujimave, ako zrazu sa menia nazory ludi po vysadeni..ked si to brala, tak by si to odporucila snad kazdej babe a teraz by si to neodporucila nikomu,...vtedy ti tie peniaze neboli vyhodene, ze?
ides sama proti sebe

Karina

Ahoj nuvaring :) a tak prave dnes mi to zacalo, zatial sa neprejavuje nic suvisiace s vysadenim, to ocakavam az potom trosku neskor o par tyzdnov... ale tak urcite sa citim psychicky lepsie minimalne, na tie fyzicke prejavy som zvedava... clovek si az teraz uvedomuje okrem teda tych zdravotnych hladisk, ako tie tabletky sli do penazi... 30 eur za 3 mesiace sice nie je AZ tak strasne vela ale je to zbytocne vyhodeny peniaz..:)

nuvaring

ahojte
dakujem pekne za odpovede.
inak u mna vsetko ok.uz mam po menzese a vsetko ide v pohode.dufam mi to vydrzi.
jedine co som si zatial na sebe vsimla je mastnejsia plet ale aj to sa hadam popravi.
Karina-no ako si to zvladla? :-)

mirka 23

koloidne striebro je voda s mikro čiastočkami striebra a je antibakterialna. Nie je určena len na pleť, ale aj na pitie. Tak isto je striebro super proti poteniu.

Eva 27

jaaaaj ja som sa pomylila, myslela som gramy :)

Mirka dakujem. si super, pomahas..

Nuvaring
to je tonikum zo striebra. je to genialne. stahuje pory, odstranuje mastnotu, vyhladzuje plet.
ja som si to vygooglila a objednala z nejakej ceskej stranky. pouziva sa to ako pletova voda.

nuvaring

baby a co je to za striebornu vodu?
nepouzivam nic take a ani to nepoznam:-(
ako sa to pouziva a dalsie info mi prosim napiste.:-)dakujem