Zaujima ma, kolko Vam trvalo, kym po vysadeni hak sa Vase telo vratilo do normalu a neziaduce ucinky zmizli? Aj v pripade ze ste presli na inu hak? Dakujem!
----------------
Hormonálna antikoncepcia - www.zdravie.sk
Po vysadeni HAK
ahojte:) ako tak čítam vaše príspevky, rady a skúsenosti,asi som spravila dobre, že som skončila s hak :) ale to tiež z takého banálneho dôvodu: potrebovala som nové balenie a môj dr, vzdialený 50km, mal dovolenku :) tak som ostala bez hak a je tomu už mesiac :) .. včera som dostala prvú menštruáciu. neberiem nič. ale rozmýšľam nad tým yamom.
problémy som s hak nemala, ak by len tá nechuť na sex. brala som ju asi štyri roky, najprv chloe, diane35, jeanine, cerazette a qlairu.
no tak som zvedavá, čo ma teraz čaká :)
ja som tiež velmi objahovala hak, velmi pohodlný spôsob proti otehotneniu, ale človek nevidí "dovnútra" tela, aby pochopil :)
ahojte kocky, ja vam zavidim, tym co ste schudli, ja som naopak 3 kg uz pribrala. Ten konopny balzam maju v lekarni za par € okolo 3-4€ a je to zazrak :) je z konopneho oleja. Menstruaciu mam ako hodinky, co ma tesi. Aj ked sme s priatelom mali nejeden nechraneny styk naplno, neotehotnela som vobec, takze neviem ci to ma suvis s tym vysadenim, alebo bude problem inde. Plet bola sice krajsia ked som brala hak, ale ani teraz to nieje hrozne a psychicky som na tom uz uplne lepsie (momentalne som v kalifornii a minuly tyzden ma v san franciscu prepadol houmlesak kvoli taske, a aj ked ma udrel nerozplakala som sa a tasku mam spät, keby som brala hak tak si sadnem do stredu cesty a zacnem plakat :D ) takze sa oplatilo s tym seknut a tiez uz nemam -nast a mam staleho partnera takze je to ok nebrat hak. migreny aj mne zmizli akurat sa mi tocieva hlava a je mi nevolno a mam zravost na vsetko takze asi preto som nabrala tie dalsie 3kg, musim so sebou nieco robit kym je cas :-) drzte sa!!
ahojte
ja sa tiez vcelku stale spamatavam ale na HAK si uz ai nespomeniem.
kila dolu sa uz dufam zastavia,nohy su este trochu naliate a hlava je bez migren a obcas si este aj poplacem.
sex sa stale nezlepsuje mohlo by to uz byt aj lepsie.
vlasy si musim umyvat stale a pokozka je vcelku fajn aj ked sem tam je nejaky prejav...:-)
cyklus mam nepravidelny ALE MAM.
skusim ten konopny...dakujem za radu
drzim paste
Mirka ten Agnucaston je homeopatikum, uzivala som to predtym, ako som zacala s HAK kvoli uprave cyklu a celkovo kvoli naprave hormonov, ale potom som zacala s Minervou... dakujem ti za radu, urcite nepojdem do tej vyvolavacky pokial to nebude nutne - uvidim, ci pride menstruacia do toho konca augusta, potom pojdem na prehliadku a pravdepodobne skusim ten Yam ak to inak nepojde... dufam, ze sa organizmus ale spamata, nemam z toho dobry pocit, ked mi ta menstruacia nechodi...
Lioness o Yame ti povedia viac kocky :) ale mali by to byt nejake tabletky obsahujuce prirodzene hormony alebo nieco v tom zmysle, ak by si o to mala zaujem, tak by sme si to potom mohli objednat spolu :) a ten Zineryt - myslim, ze je stale na predpis, mne ho predpisala kozna, ale v niektorych lekarnach ti ho predaju aj bez neho co som pocula... skus sa spytat v nejakej v tvojom okoli... doplacala som 5Eur na jedno balenie s predpisom, netusim vobec kolko by to stalo bez neho :) ked tak zbehni za koznou
a ešte sa chcem spýtať, Karina, ten Zynerit je ešte stále na predpis... ?
inak, baby, to čo je ten Yam? dá sa to kúpiť v lekárni?
kARINA, NIE žE TO TREBA OPAKOVAť.. ALE BUDEš MUSIEť. Lebo vyvolavačka ti vyvola len jednu menštruaciu a koniec. Ty potrebuješ dať doporiadku hormony, lebo su rozhadzane z HAK... A v tom je výborný Yam. A ten agnucaston maš z lekarne? nepoznam to, tak neviem povedať, ale ja som po Yame dostala do 2 týždňov menštruaciu a to mi meškala pol roka. Ja by som si vyvolavačku na tvojom mieste nedavala, ale rozhodnuť sa musiš ty. Prehliadka je samozrejme ina vec. to chod.
Baruska HAK je docasne riesenie - chces ju brat do konca zivota? :/ je fajn, ze ti robi z vonakjsieho hladiska dobre (plet, vlasy), ale bohvie co sa deje vovnutri...
Lioness ja som uzivala Minervu :) ono tych 7 kil som nepribrala nejako narazovo, pred tym ako som s nou zacala som bola tak 52 kilova a pred vysadenim som mala tak 57-59... asi som to naberala nejako postupne, po tom vysadeni som sa okamzite odvodnila - 2 kila dolu v priebehu par dni..:) a tie zvysne asi v kombinacii s cvicenim...
Mirka - ja uzivam od vysadenia Agnucaston, Yam som chcela zacat az ked doberiem toto... a ktej gynekologicke som chcela ist tak ci tak, uz som nebola dlho na prehliadke... a ta vyvolavacka - vravis, ze to treba opakovat, ja som si myslela ze to je nieco ako "kopanec" do organizmu aby as nastartoval, netusila som, ze to treba nejako opakovat... brala som vyse 2 roky Minervu a meska uz presne 4 tyzdne...
Baruška, to je všetko pekne, s HAk je to super. Ale v tejto teme ide prave o to vysadzanie. To je najhoršie. Proste raz budeš chcieť mať deti a ked budeš roky brať HAK, tak to určite nepôjde tak ľahko. Planuj si to 2-3 roky dopredu.
A psychicky si na tom OK? Nemávaš navaly plaču, hnuvu a nechuť na sex?