Po vysadeni HAK

nuvaring

mirka idem si dnes objednat ten dong quai a chcem sa iba spytat,ze to by sa malo uzivat ako yam?
iba kvoli tomu ci si objednam hned dve balenia.
dakujem

nuvaring

dakujem
prave som to pozerala stoji to 109 kc myslim.
tak to sa asi oplati zobrat hned dve balenia nie?
za kolko ti to asi prislo?

mirka 23

Nuvarig, mal by mať taky istý učinok ako Yam. Nezufaj, je normalne že prvy rok nebudeš mať ukažkovu menštruaciu, bud rada, že ju maš :-)

Eva 27

Ahoj Karina,

ja viem, ze to je hlavné. len obcas ma z toho prepadne nervozita. leto nehrozilo, ked som vysla na slnko okamzite zavrat. no, neni to komfortne ale musime to vydrzat, asi sa to totiz este nekonci..

mne nevedeli prist na to, preco odpadavam a zistila mi az to endokrinologicka na tretikrat. v krvi mi nikdy nic nesignalizovalo. ze mam malo zeleza mi zistila az po 4 mesiacoch, ked uz prestala vplyvat HAK

inak som presvedcena ze menstruaciu mam len vdaka yamu, nakolko predtym ked som vysadila HAK tak som nedostala aj tri mesiace.
stale beriem 2 x 2 tablety denne

drzim palce. inak a ta alchemilka Ti na vyvolanie menstruacie nepomaha?

nuvaring

ja tiez beriem stale yam a menzes nie je ako hodinky ale co uz.
tiez som pochudla co u mna nie je bohvie co.som tiez ako mrtvola.vlasy si umyvam kazdy den a plet je taka nijaka.
a ten dong quai si asi aj ja objednam.
ma to ten isty efekt ako yam alebo ako to s nim je?

mirka 23

Tak v čechach zoženieš Dong Quai, ten je tiež vyborny.. zo Swansonu. Pozri si ich stranku. Je tam lacny.. stoji okolo 80kč, čo je oproti yamu od nas 26ečiek o dosť rozdiel, aj keby si to mala objednať cez net z Čiech, tak sa ti to oplati.

Karina

ahoj mirka, ten yam este neberiem, stale mam ten Agnucaston... od septembra idem do brna, musim trosku posurfovat net - snad sa tam niekde da splasit ten yam v nejakej predajni... pripadne to objednam cez net, to je uz principialne jedno... dufam, ze ta gynekologicka nebude taka aktivna co sa tyka hned pichania vyvolavacky, mala by to byt najlepsia tu u nas tak som zvedava... a dakujem za podporu, napisem potom ked sa daco zisti :)

mirka 23

Karina a berieš Yam a aj tak nič? Len aby ti robila ten profil a nedrbla hned vyvolavačku. Tak davaj pozor, držim palce.

Karina

ahoj eva, spomienku uz nechce mat snad nikto... najdolezitejsie je, ze mas pravidelnu menstruaciu, tie vyrazky a mastenie sa pleti a vlasov sa podla mna casom podda... ja idem zajtra k novej gynekologicke, tak predpokladam, ze mi bude robit aj hormonalny profil tak uvidim, co je vo veci ze mi ta moja este stale neprisla... trosku z toho mam aj strach, ale zialbohu sa od otho neda ujst :) drzim vsetkym palce

Eva 27

caute baby, tak ja som deviaty mesiac po vysadení, vyrazka sem - tam - ale zato ju zoperujem tak, ze vydrzi aj 2 mesiace ten flak. yam stale beriem. unava uz nie je taka velka ale stale, stale to nie je dobre. vlasy sa mi mastia, na tvari mam rano olej. schudla som 4 kila, co som nechcela a teraz vyzeram jak smrtka. kramy mam pravidelne.

a uz mi to lezie na nervy, uz nechcem mat spomienku..