Po vysadeni HAK

mirka 23

Nuvaring a kolko ťa vyšlo poštovne? Je super, že si si objednala aj ine veci. Toto su najkvalitnejšie doplnky.
Som zvedava, lebo s Dong quai nemam skusenosti. Jdine čo som na slovenských strankach našla, že je to na zvýšenie chuti na sex :-)))

Eva 27

ano aj ja si myslim, ze je to z HAK..
toto bude taky prvotny sok ale po takom dlhom uzivani sa telo asi bude dlhsie upravovat.
mne ale zial lekar prvykrat ked som vysadila nepomohol takze dakujem za tento web :)skoda, lebo ja som brala jeanine a az po vysadeni som sa dozvedela, ze je aj HAK ktora ma ovela menej hormonov..

odpovedam

MYslim si, ze tvoje telo si musi zvyknut na chybajuce umele hormony. Urcite sa citis zle :-/, tiez som zvedava, co mi bude, ked svoju hak vysadim...

ale jedine, co ti mozem poradit je ist za lekarom... mozno okrem zvykania si zit bez hak mas este nejaky iny problem...

pripadne napis na antikoncepcia. com

jalienka

ahojte !! mam 24 rokov a brala som antikoncepciu triquilar 7 rokov bez jedinej prestavky az do teraz pred mesiacom som si dala prvu prestavku a velmi sa bojim lebo kramy mi meskaju asi len 3 dni to je normalne az na to ze od zaciatku vysadenia mam vsetky tehotenske priznaky ako s knizky. Zacalo to brutalnymi bolestami krizov potom do toho krce a bolest podbruzka a zaludku bolesti prs vacsinou okolo 22-00 hod vecer.Potom asi 2 druhy tyzden po vysadeni hnacky zapchy auplne som sa citila tak cudne.TERAZ je uz 4 tyzden po vysade antikon.a tie priznaky su uz nie take vyrazne niekedy vobec akoby pomynuli a teraz neviem plus som si precitala ze ma zena zvysenu horucku a ja si meriam uz 3 den a stale ma 37*2 alebo 37*4 boze ja uz netusim ci to moze byt aj s toho ze som vysadila po takej dlhej dobe tabletky a telo sa \\\"upravuje\\\" po 7 rokoch prvy raz bez antikoncepcie,alebo o co ide? urobila som si uz 4 tehotenske testy ale boli negativne? ...prosimm poradte mi co to moze byt ?? som tehotna alebo to je s tabletiek ze to chyba telu??

mirka 23

Tak davkovanie Dong Quaiu je take ako pri Yame 2x1g, resp. 2g denne. Ak su to tiež 400mg tabletky, tak 4-5kuskov denne.
v tejto teme to pisala Veronika 24.11.08
ppp.zdravie.sk

nuvaring

dakujem mirka.
vcera som si objednala 2 x a este nejake veci na plet tak mam vacsiu objednavku a uz mi to aj poslali tak cakam na kuriera kazdym dnom.
som zvedava aky to bude mat ucinok lebo yam mi uz konci.
karina tak drzim paste aby si mala vsetko ok.
inak mne sa raz odcasu bojavuje mensie krvacanie tak uvidim ci to prestane alebo budem musiet k lekarovi aj ja.

mirka 23

Nuvaring, no minimalne dve balenia si objednaj, aby sa ti to oplatilo. Treba pohladať, že ake je davkovanie...

Karina

ahojte kocky,

tak som si odsedela 3 hodky na gynekologii, ale myslim si, ze to stalo za to... okrem vyterov mi robila doktorka aj sono, zistila, ze vajecniky funguju normalne ale ze u mna nedochadza k ovulacii... mysli si, ze je problem s tvorbou progesteronu, lebo od vysadenia som schudla 7 kil... takze mi predpisala Duphaston, beriem denne po 2 tabletky - po 10 dnoch by mala prist menstruacia... a ze uvidime, ci teda pride alebo nepride, ci sa ten cyklus "nakopne"... este idem zajtra na krv kvoli hormonalnemu profilu... a neviem, cela som z toho nejaka... bojim sa, aby som nemala vaznejsi problem...