Po vysadeni HAK

nuvaring

ahojte baby :-)
ako pokracujete?
ja vsetko v poriadku,napredujem.
cyklus mam pravidelny a aj moja tvar si zachovala svoju podobu.:-)
so sexom som este neurobila nejake pokroky tak dufam,ze to pride :-(
a na HAK si uz ani nespomeniem.
a vy ako?

Karina

Ahojte :)

tak ako vam to ide? Essaouira dakujem za povzbudive slova :) ....

Ja uz mam takmer mesiac po vysadeni, sem tam ma zaboli hlava, mam priserne vyhadzanu tvar ale inak je to vsetko (zatial) ok..:) Dufam, ze sa to casom vsetko zlepsi... Ako sa dari vam?

Essaouira

Ahojte dievčatá,
nedá mi neprispieť do tejto témy. Tiež som ukončila užívanie HAK z podobných dôvodov ako vy. Mala som časté, stupňujúce sa migrény, bolestivé prsia, nechuť na sex a bola som veľmi náladová. Hneď v prvý mesiac po vysadení som začala pociťovať zmeny - odvtedy ma vôbec nebolela hlava, prsia sa mi zmenšili a začala som sa odvodňovať. Už som mala raz 3mesačnú prestávku, kedy som menila antiku a tie pocity, keď užívate a keď vysadíte, sa nedajú porovnať. Aspoň v mojom prípade to tak vždy bolo.
Určite ste urobili veľmi dobre, že sa sa rozhodli HAK vysadiť. Budete sa cítiť lepšie a fit. Držím vám palce! :)

Eva 27

Baby caute. tak ja klopem zatial. som siedmy mesiac po vysadeni. a odkedy beriem 20 den 2 x 2 tabletky yamu denne tak len jedna !! :) vyrazka. takze moja davka je asi 1,6 g. dufam. stale to nie je ono. dokonca teraz ako je teplo mam navaly ako v prechode. olieva ma horucava a toci sa mi hlava. ale nevadiii, vydrzime.. :)

sammara

baby mali ste pravdu slniecko pomohlo :-) som rada ze sa nam dari, maggynka dakujeme! nech je ako je cim dalej tym viac som rada ze uz neberiem tie humusy :-) a tehotenstva sa uz tiez nebojim takze je to v suchu :-)drzte sa a piste :)

nuvaring

maggynka dakujeme.:-)
tak baby ako?
ja som na dobrej ceste...
plet je mastna ale stale ju mam pod kontrolou a aj vsetko ostatne ide dobrym smerom.
mam omnoho lepsiu naladu a citim sa velmi dobre.
so sexom je to o maly krocik dopredu ale stale nevesam hlavu :-)
sammara uz sa citis lepsie?hadam ti slniecko trosku pomohlo.
myslim na vas :-)

maggynka

ahojte, som rada ze sa vam tu tolkym dari, s niektorymi som si pred par mesiacmi pisala o vysadeni HAK, tak vam iba chcem popriat nech vam ubudaju vedlajsie ucinky a "dozvuky" co najrychlejsie:)
a nenechajte sa znechutit prispevkami matamata alias aluska a ktovie co este, ona sa zapaja vsade kde si moze vybit svoju frustrovanost z toho, ze sa nevie ani nechce vzdat svojej dennej davky umelych hormonov, ktovie preco ;))
drzte sa!!

Karina

No to ti nikto nepovie zialbohu :X mozno je to aj trosku o psychike, ked si povies ze aha, vysadila som hormony tak teraz budem mat problemy, tak k tomu mozno aj trosku priepievas, neviem... Ja na to takmer vobec nemyslim, spomeniem si len ked na mna priatel vytiahne kondom :) Vtedy ma tak napadne, ze ake to bolo fajn bez toho... Ale to je len chvilkova zalezitost, tie problemy za to skutocne nestoja :)... Drzim palce nech ta obchadzaju tie depresie :) ked sa trosku vycasi konecne, tak depky odozenies smahom ruky, neboj...

sammara

ahoj Karin,
no ja sa musim priznat, ze minuly tyzden od piatku do pondelku tohto tyzdna mi neskutocne hrabalo, bola som depresivna, nervozna, plakala som za kazdu blbost, vsetko bolo negativne az som myslela ze sa zblaznim...presne ako ked ma to chytilo pocas uzivania hak, ale prestalo to a teraz mam zase dobru naladu, nech to uz mam za sebou keby som toto vedela co vsetko mi hak okrem ochrany prinesie asi by som do toho nesla. keby som vedela dokedy to este bude trvat tie zmeny nalad, joj

Karina

Ahojte kocky, tak ako, drzite sa? :)

Ja na sebe nebadam ziadne zmeny, prave som niekde citala o zmenach na tele po vynechani antikoncepcie... Zabava sa zacne o par tyzdnov :) ... A vsetko je OK, uvidime, ako sa to vyvrbi...