Zaujima ma, kolko Vam trvalo, kym po vysadeni hak sa Vase telo vratilo do normalu a neziaduce ucinky zmizli? Aj v pripade ze ste presli na inu hak? Dakujem!
----------------
Hormonálna antikoncepcia - www.zdravie.sk
Po vysadeni HAK
mika23 blahozelam.davajte si na seba pozor :-)
ja zatial vsetko ok a schudla som uz tri kila ani neviem ako lebo nic pre to nerobim.
cakam na tie opuchnute nohy kedy to skonci.
Mirka gratulujem aj ja chcem :)))
tiez az na tu bolest hlavy nemam ziadne problemy, a nedavame si pozor/naschval/ ale sa bojim ak by sa nam to nahodou podarilo, tak nebude to skoro? teda ja viem ze bude ale ci to nemoze nejako velmi ublizit...ked my to tak velmi chceme joj ale ja pockam aspon polroka ak sa bude dat :-)
karina vdaka vyskusam :)
sarinkaaaa to je u kazdej individualne ja som vysadila po vyse 3 rokoch a zatial som ok a brala som minervu takze neviem ake su tie yadine
Ahojte baby..aj ja uz chcem vysadit yadine ale este musim mesiac brat lebo mi ostal 1 blister..ale chcem sa spytat ci je psychika po vysadeni uz ok alebo ci to nejaky cas trva lebo ja pri brani hak sa citim hrozne..a este ktora brala tiez yadine a ako telo reaguje po vysadeni yadiniek?
Mirka pripajam sa ku gratulacii :) urcite nam hlas, ako sa tehotenstvo vyvija a ako sa ma malicke...
Matamata - ja sa nehanbim za to, ze sa moj nazor zmenil... holt rokmi sa menia priority, rozsiruje sa obzor - ked som zacinala s tabletkami, tak pre mna bola priorita cista plet (ach, ta puberta:) ) a dnes sa mozem zvysoka vykaslat na nejake pupaky... pokial ti to vadi, tak nech sa paci, nenutim ta do toho, aby si sa so mnou tesila z tejto zmeny... su tu ine dievcata, od ktorych dostavam podporu...
Sammara - asi to bude tak, ako pise alusinka, bolesti z vysadenia (predsalen to je zmena pre telo), mozno z pocasia, unavy, namahy... ja som zacala uzivat zelezo lebo mi zistili prisernu anemiu, tak si skus kupit tiez Maltofer kvapky, ako doplnok vyzivy to neuskodi nikomu si myslim..:)
a inak to u mna ide tiez v ramci moznosti dobre, prave vcera som si uvedomila, ze toto je prvy mesiac po 2 rokoch, ktory zacinam "cisty" :) a chut na sex sa vracia teda v enormnych davkach, neviem, ci to je len psychikou alebo skutocne uz funguje to vysadenie... snad to bude len a len lepsie :D
Mirka GRATULUJEM!! :)
Caute baby...Tak ja uz daco vyse mesiaca neberiem hak.Menzes som dostala s dvojdnovym meskanim,co je uplne v pohode.Zatial ziadne problemy,,snad to pojde tak aj dalej a bude to iba lepsie.
No kočky... jasom teraz presne dva roky čo som vysadila HAK. Po viac ako pol roku som začala brať yam a davalo sa mi všetko postupne do poriadku a otehotnela som teraz :-) Takže sa s manželom velmi tešime.
Inak kamoška prestala brať HAk pred rokom a pol a chodi len po lekaroch a ešte vždy nie je v poriadku... vôbec nema plodne dni...
sammara...
minuly mesiac som HAK vysadila (nebola dostupna v BA-lekarnach), a po par dnoch som mala prudke bolesti hlavy, az migreny... pred par dnami som zacala HAK znova uzivat, a bolesti hlavy presli... Myslim, ze je mozne, ze tvoje migreny prisli aj pre to, ze si HAK vysadila... telo proste bolo na nieco zvyknute, a ty si mu to prestala davat :) neboj, ono sa pomalicky preladuje na iny rezim, a ked si zvykne komplet, bolesti hlavy urcite ustupia ;)
sammara tak aj ty v pohode tak super.
inak aj mne sa viac mastia vlasy ale to sa mne asi vzdy.
iba tu plet mam tak vyraznejsie mastnejsiu ale v poriadku co ma tesi.
ale venujem jej viac pozornosti pre istotu aby nahodou:-)
a ty sex uz taky rozdiel?
lebo u mna to ide nejako pomaly :-(
a cakam na to odpuchbutie noh :-D