Po vysadeni HAK

Karina

Ahoj Zuzka :) na padanie vlasov by som ti poradila jeden doplnok vyzivy, uzivala som ho asi 3 mesiace a uz po mesiaci som spozorovala vysledky... myslim, ze ten rad sa vola Innneov... je to trosku financne narocnejsie (ja som to dostala pod stromcek:D), ale myslim si, ze sa to oplati... jedno balenie vystaci prave na tie tri mesiace tak uvidis, ci ti to pomoze... inak proti padaniu asi nic ucinne nepoznam, resp. som na sebe neskusala :)

a tu menstruaciu ti zavidim :X mne meska uz takmer dva mesiace..

Zuzka007

Ahojte baby,
pisem neskoro,ale predsa.Uz je to tusim 4 a pol mesiaca co neberiem hak.Menzes mam presny ako hodinky,stve ma ta plet,mohla by byt aj krajsia.A mam pocit ze mi zacali padat vlasy,postrehla som to az teraz,to bude asi ten moj problem,neviem co s tym robit.Ci si dat iba dake tabletky proti padaniu,alebo co.:((( a ako ste vy na tom?

m24

keby si si prečítala niektoré príspevky tu, tak by si zistila, že je to úplne normálne .. je možné, že ti bude meškať aj ovela dlhšie ....

DEBI666

PROSIM VAS PORADTE MI JE NORMALNE ZE PO VYSADENI HAK , KTORU SOM BRALA 7 ROKOV MI MESKA MENZES UZ 2 MESIACE??? PRETYM SOM MALA TIEZ RAZ PAUZU POL ROKA A MESKALA MI 4 MESIACE JE TO NORMALNE ????

innka

Uzivala som ju 7 rokov, dopad po ukonceni bol hrozny. Akurat je tomu rok, co ju neberiem. Prve mesiace po vysadeni boli ok, po 3 mesiacoch mi rapidne zacali vypadavat vlasy, pokozka neskutocne mastna, velke podkozne bolave vyrazky po obvode tvare a na krku pri usiach, obcas aj na chrbte. Zacala som uzivat kapsule proti vyypadavaniu vlasov, uz nepadaju, ale su hrozne riedke, no musim pockat. Menstruaciu som nemala 9 mesiacov, bolo to len take jednodnove hnede spinenie, az po 9. sa objavila, cyklus v norme, len trva 2 dni, predtym 5.Plet mam stale veelmi mastnu a stale sa mi tvoria vyrazky, ale nie uz take, zlepsilo sa to o 65%. Odpuchli mi lytka, konecne som mohla aj schudnut.Pocas uzivania na mna ani diety nezabrali, ale po vysadeni som drzala dietu, schudla som bez problemov 15 kg. Dufam, ze sa mi ta plet este zlepsi a moj cyklus bude este viac stabilnejsi. HAK nikdy viac...((

mirka 23

Ja zase teraz ked som tehotna sa zmestim do rifli, ktore mi boli predtým tesne. Ale to 18 týždeň... To vždy poteši :-)

Srnčiatko28

Mne sa po vysadení hak okrem iného podarilo dať dole aj 11 až 12cm z obvodu stehien.. Rifle čo mi boli pri hak úplne tesné mi po pár mesiacoch bez hak padali. A to som ani necvičila, asi to bola zadržiavaná voda v tele. Ale potešilo ma to neskutočne :)

mirka 23

Ahoj Sammara, si v USA? Vau :-)
Počuvaj, babetko teraz nerieš, teda, nestrachuj sa. Neeboj, ste v poriadku, ale po vysadeni to tak byva, že sa neda otehotnieť hned. Tvoje telo sa musi spametať z HAK a aj babetko bude mať potom lepšie podmienky. Ono pride, ked to budeš najmenej čakať, tak si zatial uživajte život a nestrachuj sa.
Aj ja som pribrala po vysadeni.. a poriadne asi 10 kil. Jedneho dňa som sa naštvala a začala zase cvičiť a makať na sebe samozrejme aj na stravu som si davala pozor, ale fakt len trocha :-) A schudla som tých 8kg za 3 mesiace a od vtedy som v pohode.