Po vysadeni HAK

baruška

Ahojte,
neda mi nereagovat :) Ja som vo februari vysadila HAK a zhruba po mesiaci sa mi neskutocne zhorsila plet, bolave podkozne pupaky, depky, padali mi vlasy, pribrala som asi 5 kg, kleslo mi sebavedomie- no HROZA...preto som zacala teraz uzivat, opat, YAZ a plet sa postupne lepsi, vlasy uz tolko nepadaju a ja sa zacinam citit aj fyzicky lepsie. Na kazdeho ma HAK iny ucinok a takisto vela zavisi od druhu antikoncepcie. Takze drzim palce, ci uz pri vysadeni alebo uzivani ;)

mirka 23

Sammara, inak aj jasom po vysadeni pribrala do brucha a to som s bruchom nikdy problem nemala, vždy super ploche. Teraz ked to pišeš, tak mi to dáva zmysel.

mirka 23

Karina a prečo ideš ku gynekologičke? Prečo si si nezohnala Yam alebo Dong quai? A aj Gynex je super.
Lekar ti da maximalne tu vyvolavačku a ďalšiu menštruaciu zase nedostaneš, ak to nebudeš riešiť... A donekonečna do seba pchať umele hormony.. čo ja viem. A ako dlho ti meška menštruacia? A ako dlho si brala HAK?

lioness_01

čaute kočky... takže... ešte týždeň tabletiek, potom 7 dňová pauza a potom konečne moje posledné balenie !!!!! :))) viete ako sa teším? sa už neviem dočkať :D

inak, Karina, čo si užívala, a koľko je to už od vysadenia, že si toľko schudla? :) aj ja chcem :D

Essaouira

Ja som už tiež schudla 7 kíl. Ja cvičím už takmer rok, a práve HAK bola mojou výraznou brzdou pri chudnutí.
Od vysadenia žiadne migrény, žiadne navreté prsia, žiadna zdržaná voda v tele, proste sa cítim perfektne. Určite sa už nechcem vrátiť k HAK....pretože sa konečne cítim vo svojej koži, som to opäť "ja".

Karina

cau kocky - sammara, nuvaring a vsetky ostatne :)

od vysadenia mam dolu 7 kil, ani neviem, ako sa same od seba stratili :) fakt je, ze som zacala aj chodit do fitka ale skorej na posilovacky ako na tie kadejake hopsajuce spalujuce cvicenia... no a menstruacia stale nikde, koncom augusta som objednana k novej gynekologicke tak som zvedava, co mi povie... mozno dojde aj na vyvolavacku :/

sammara ten krem kolko stoji? :) ja teraz pouzivam lokalne Zineryt na tvar ale aj napriek tomu sa mi niekedy objavi mensia vyrazka, nejaka finta na nu by sa mi hodila :)

sammara

mne to ide tak, ze prsia mam rovnake, par vyrazok ale plet celkovo ok, akurat sa viac masti, aj vlasy, a priberam len do brucha !? nechapem vyzeram ako v 6 mesiaci ale tehotna niesom :) naladovost sa mierni a mierni ale sem tam ma to este chyti taka zmena nalad ale uz sa nerozplacem nad vsetkym :D a prejde to do par minut, migreny tiez zmizli, aj vytok ten akoze ,,normalny" a zo sexom je to raz tak raz tak niekedy mam vacsiu chut cely den a niekedy sa nic nestane ked par dni nic :D vzdy lepsie ako ked som sa musela do toho nutit..ale uz sa to pomaly stabilizuje dufam drzim Vam palce ps. inak si ani ja nespomeniem na hak vobec, yam som zabudla uzivat, ale nasla som v lekarni krem, vola sa to konopny balzam a je to super vec, akakolvek vyrazka v pociatocnom stadiu mi zmizne behom noci ked sa vecer s nim natriem takze vravim super vecicka :-) drzte sa :o))

Karina

ahojte dievcata, tak ako vam to ide?

mne od vysadenia neprisla menstruacia, chystam sa za par dni na gynekologicke, tak uvidim, co mi povedia :X ale celkovo sa citim fajn, sice to navliekanie kondomu vo mne vzdy na par minut zabije kaukolvek chut na sex, pomaly si zvykam :)

nuvaring

Essaouira- presne aj ja.odkedy neuzivam HAK tak nemam takmer zioadny vytok co bola vtedy bezna vec.trosku som schudla co mi velmi nevyhovuje lebo som normalne stihla a teraz je to az moc a samozrejme prsia idu ruka v ruke ale to nevnimam ako problem.
Este,ze sme na to vsetko prisli"vcas"!.
Nemam nic proti HAK a drzim babam,ktore nemaju problem paste aby to tak zostalo ale ja som nebola ten pripad.:-(

Essaouira

Nuvaring: U mňa odvtedy žiadne migrény. Jupíííí! :-D Prsia sa mi o dosť zmenšili, čo je v mojom prípade dosť veľké plus, a celkovo sa cítim fit. Jedna vec sa tiež u mňa zmenila. Od vysadenia sa mi znížila tvorba bieleho výtoku, ktorý mi dosť dlho sužoval život a podľa lekára to bolo v normále, ale mne to normálne neprišlo. Začalo to s užívaním HAK a skončilo pri vysadení. Takže určite sa k HAK nechcem vrátiť. Za ten pocit bez migrén, naliatych bolestivých pŕs a pod. to určite stojí.