Zaujima ma, kolko Vam trvalo, kym po vysadeni hak sa Vase telo vratilo do normalu a neziaduce ucinky zmizli? Aj v pripade ze ste presli na inu hak? Dakujem!
----------------
Hormonálna antikoncepcia - www.zdravie.sk
Po vysadeni HAK
cavte baby, asi 2 dni mi trvali precitat Vasu bohatu diskusiu a v prvom rade Vam chcem podakovat za velmi dobre rady do buducnosti:)
ja neberiem HAK od aprila (brala som len rok a pol) a poviem Vam, ziadna sranda ako si moje telo (ne)zvyka. Najprv cyklus ako hodinky a potom prisla 50 dnova pauza. S cim som sa este zmierila (kedze bolo leto tak mi to ani nevadilo) avsak ked som sa uz konecne dockala tak mi dalsie prisli po 13tich dnoch. Takze som zvedava ci ma na buduci tyzden opät moje telo niecim neprekvapi:)
Neviete nahodou kde sa volne da v Cechach kupit ten Dong Quai? ci sa to da len objednat? Buduci tyzden idem do ciech tak rozmyslam ze pobeham niekolko bio-obchodov
jalienka: ja som tiez brala Triquilar. len s tou bazalnou teplotou, mas ju naozaj dost vysoku, lebo ja som sa docitala ze ked je uz nad 37,5 tak uz to znaci tehotenstvo, ale nechcem strasit, dufam ze sa to uz zlepsilo
pripajam sa, lioness drzim palce :)
vitaj medzi nami...
nezabudni,ze je dobre davat si aj nejake lieky.
velmi to pomoze organizmu najma pri zaciatkoch...
drzime paste.
čaute kočky...
Tak som včera zobrala svoju poslednú antikoncepčnú tabletku - ešte sedem dňová pauza a uvidíme ako to bude pokračovať bez HAK, dúfam, že dobre...
hej hej poradila :-)
tak bolo by fajn keby to pozdvihlo aj tu chut na sex este to stale nie je ono.
treba byt trpezlivy.
objednala som si aj take veci na plet a odpuchanie noh lebo to tiez este stale nie je ok.
uz mam toho plne zuby.
inak na hak uz ani nepomyslim a urcite sa k nej uz nevratim.
prepac pisem ako madar.
to je tym ranom.uz sa mi to vsetko melie v hlave co dnes a v jednej vete napisem 3 myslienky.
ale da sa to pochopit nie? :-)
postovne vyslo 170 kc.
som velmi spokojna.
hned som to mala doma a budem si od nich objednavat ked budem nieco potrebovat.
no uvidime ako to bude mat ucinky.
ja som sa od nich dozvedela odtialto a mozno aj na v nejakej teme od teba.
dakujem