Po vysadeni HAK

karin123

vysadila som hak pred 3 tyzdnami, z toho 1,5 tyzdna mam zeleny zapachajuci vytok. no nic nestipe, nesvrbi. vsetko v pohode. ako to mam brat, ze sa precistujem, ci mam infekciu? dakujem

sashley

asi nie,lebo ja som brala yaz, ktory nema 7 dnovu pauzu,len 4 dnovu.. takze vlastne ked to ratam tak,tak pred 12 dnami som skoncila s antikou,... takze neviem, podla mna to moze byt tym,nemate nejake skusenosti?

lioness_01

sashley, to asi ťažko, keďže len teraz ti skončila 7 dňová pauza a tvoje telo rozhodne ešte nestihlo zistiť, že už neberieš HAK :)))

sashley

ahojte, pred 8. dnami som vysadila HAK, a teraz mam take vacsie brucho,a celkovo som naliata vodou .. moze byt ze prave kvoli tomu ze uz neberiem antikoncepciu?

xyxyz

adulqa ako to mame vediet?to uz by si mala vediet ze vsetko ohladom uzivania hak je strasne individualne ..a na takuto otazku ti neodpovie ani doktor

AdulQa

pred tym nez som zacala uzivat hak som mala da sa povedat bezproblemovu plet... ako detska prdelka:)).. teraz po vysadeni sa mi plet na moj vkus dost masti a mam ju aj vyhadzanu.. po cele mam take drobne vyrazticky..aj vlasy mam pocit ze sa mi viac mastia... bude to tak uz trvalo alebo sa to casom naspat upravi??

Eva 27

Sammara ahoj, to mi je luto moc, ze mas taketo problemy. mne problemy prestali az ked som nasadila tie zvysene davky yamu. 2 x 2 denne. niekedy si dam aj pat denne.

ja neviem co to znamena, ale skus ist za inym doktorom, lebo odpoved : hrozne tazko sa to vysvetluje je prinajmensom dementna.
no podla mna, Tvoje telo sa cisti ale mu aj chyba to, co predtym dostavalo.

ako beries ten yam?

drzim palce, to sa zlepsi, uvidis..

delfinik

Mne po vysadeni meškal menzes asi 2 mesiace,strasne som bola nervozna a podraždena,naliata,teraz som bez tabletieka asi 8 mesiace, mam to pravidelne,ale vlasy umyjem rano vecer su mastne,tak isto pokožka všetko ako bolo pred tym! aůe každa sme ina,preto to každa aj inak znaša

nuvaring

ahoj sammara.tak to je mi luto,ze mas tazkosti.beries aj vitaminy?ja som v pohode aj speltou aj s menzesom aj ked nie je ako hodinky ale vsetko ide relativne dobre.o plet som sa zacala starat este intenzivnejsie pre istotu.daj vediet ako to s tebou je.
myslim na teba...