Zaujima ma, kolko Vam trvalo, kym po vysadeni hak sa Vase telo vratilo do normalu a neziaduce ucinky zmizli? Aj v pripade ze ste presli na inu hak? Dakujem!
----------------
Hormonálna antikoncepcia - www.zdravie.sk
Po vysadeni HAK
Mirka: ja som na tej stranke nasla aj Yam za 3,99 dolara tak preco dokopy 30e?
tak ja by som si toho asi na tony mala objednat ked mam takyto vykyv:D
ja ked som vysadila HAK, prve 4 mesiace mi menzes chodil s meskanim. Avsak potom odrazu ako hodinky, az dodnes :-).
jaja... problém u teba je ten, že ty nemáš problém s menštruáciou, ty si ho len namýšľaš... je úplne normálne, že raz máš iba špinenie a raz je to o niečo silnejšie...veď keď si tabletky nebrala, tiež menzes nebol každý mesiac do kvapky krvi rovnaký
toto je téma, ako kto skončil s hak, takže tvoj príspevok sem velmi nepatrí :)
no tak, ked ti tak velmi zle robí,čo s tým neskončíš? :)
a mal z vas niekto zo zaciatku uzivania problemy s menzesom ??lebo ja ho mam ...raz mam spinenie inokedy silnejsiu mam menstruaciu a teraz dajako uz je 3 den v 7 dnovej pauze a neprichaza mi to nejako(tabletky uzivam presne, nemam hnackuani som nevracala , nekombinovala hak sinymi liekmi)...uzivam HAK Minerva 4 mesiac..a mam aj strasne nalady prsia ma boleli 3 mesiace v kuse po celom tele sa mi spravili dost viditelne zily...
u mňa síce chuť počas brania hak neklesla nejako rapídne, ale ked som s nou skončila, tak je ovela väčšia :))