Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Po vysadeni HAK

Inner

opalka,

ja som zase nestastna, ze to brat uz nemozem :-). ono je mozne, ze nejake kila na seba priberies, ale nikdy to nie je pravidlo,. plet sa zvykne dostat do stavu pred uzivanim hak, no mne sa nic take nestalo, mne sa plet skutocne vylepsila a ostala takou aj po vysadeni. Ale myslim, ze je dobre, ze yazu doverujes. O to prave ide, ze vies, ze neotehotnies a mozes si naplno uzivat :-). Ak ti nerobi zle, tak radsej ju uzivaj dalej, babatko ta o rok urcite potesi viac ;-))).

Ja stale nie som ok, tie tlaky v hlave a hrudi mam stale, uz cca 4. den. No som kusok pokojnejsia, kedze dneska yasminelle vysadim a snad uz bude dobre. Ked lezim s rovnymi nohami, je to lepsie. Nerozumiem, preco mi teraz moja hak zacala robit problemy, no zatial zvladam :-)

opalka

Inner - YAZ, myslim, ze uz to vseobecne beriem dost dlho - 5 rokov a o rok uz by sme sa chceli pokusat o babo, nesexujeme kazdy den,aby sa to aj oplatilo a neviem, ci moje kozne problemy s tym suvisia....v podstate nejaky zavazny problem s HAK nemam, ale nerada by som si dlhodobym uzivanim navodila

ci ? :(

opalka

jezis, to je sila, a uz si ok?

no ja lutujem den, kedy som to zacala brat, lebo to zo mna urobilo zavislacku na dobrom pocite a istote, ktorej sa vzdava tazko

zacala som brta,ked som mala cca 19 rokov, vtedy som mala aj viac kil, postupne do dnesneho dna som dala za 5 rokov dole 10 kg, neviem, ci vdaka HAK, ani neviem,aku som mala svoju plet, takze ani neviem,co cakat, a mam pocit, ze vobec nepoznam svoje telo a netusim,co bude, ked to vysadim

Inner

Ja dneska vysadzam Yasminelle :-/
Brala som ich aj pred rokom a uplna pohodicka, ziadne vedlajsie ucinky. A teraz? neskutocne bolesti hlavy a bolest v hrudniku. Vcera v noci ma brali na pohotovst, tlak mi vyletel na 145/75. Zaver znie, ze uz nesmiem uzivat hak kvoli estrogenu, ktory zacal negativne vplyvat na moje cievy... hneva ma, ze to musim vysadit a ze mi zase dojde krvacanie... ale snad sa potom da svetko do poriadku. Na kondomy sa teda velmi netesim :-/

opalka

inner , dakujem

doma sme sa o tom bavili a uzavreli sme to tak, ze ak vysadit, tak isto pred zimou, a kedze mam este 1,5 roka skolu, tak presne o rok o tomto case

toto musim este vydrzat,hoci viem,aky je pharmatex fajn, a tak,ale musim mat est erok istotu, ze babo nepride

jaj, uz aby bolo o rok viac

dakujem za rady

Inner

Opalka,

telu sa len ulavi, ked HAK vysadis, predsa len, je to zataz. Po vysadeni to bude pre telo asi aj sok, no vobec nemusis mat ziadne "vedlajsie ucinky" z vysadenia. Mozes prejst na inu formu ochrany, napr. kombinovat kondom+pharmatex :-).

kimita,

nemyslim si, ze mas dovod pribrat. Jedine ak by si zmenila stravovacie navyky :-).

kimita

ja som pri brani HAK nepribrala, som stihla...ale teraz chcem hak vysadit, mylsite, ze mam dovod pribrat po vysadeni?

alebo sa to tyka len zien,ktore pribrali uz aj pocas uzivania?

opalka

YAZ beriem 5ty mesiac
chcem ich vysadit,ale bojim sa hlavne toho, aby som neotehotnela,a tych priznakov
ale priblizujem sa k tomu,aby som ho vysadila,len potrebujem povzbudit
HAK z nas robi zavislacky,tak si aj pripadam