Po vysadeni HAK

mirka 23

Iva, ja som bola tiež dosť rozhadzana, pol roka som nemala menštruaciu, ale ja som to neriešila chemiou, lebo sama vidiš, že vyvolavačka je jednorazova zaležitosť, nič nerieši. A lekarka ti vie prdpisovať HAK, ale dať ťa potom doporiadku nie.
Mne pomohol Wild Yam (prírodný doplnok, bylinka) ale lacnejši je teraz Dong Quai zo Swanson.cz. je tiež na upravu hormonov. Musiš si to dať dokopy, nie je to sranda.

ivva

ahojte, tak ja som asi extremny pripad , HAK som vysadila v apríli, potom som menzes v máji nedostala a doktorka mi pichla vyvolávačku po ktorej som do 4 dní dostala ale veľmi slabý.V júli som musela ísť doktorke pre ukrutné bolesti v podbrušku-že vraj to bola ovulácia ,fajn vydržala som aj menzes prišiel načas,v aguste som dostala menzes naposledy odvtedy nič ,doktorka mi zobrala krv ,robila vyšetrenia ,akurát čakám na výsledky. Som z toho už na nervy, týždeň som v pohode a potom prídu navaly,stavy,depka -som už zo seba zúfala. Brala som HAK 9 rokov a bez problémov a teraz to mám úplne rozhádzané :-(

Inner

ved to je bezne... vytok sa meni podla fazy cyklu... priesvitny znamena plodne dni (ovulaciu) a belavy neplodne. Pocas uvulacie moze byt aj hnedkavy vytok, tzv. spinenie. to je tiez ok...

pravdepodobne si v poriadku, po vysadeni hormonov sa nejaky cas telo prestavuje na prirodzeny rezim...vyckaj chvilku. Ak ti to nepride v poriadku, tak gynekolog :-)

mialia

ahojte, ja neberem HAK asi dva tyzdne...a teraz mi zacal dost silny priesvitny az biely vytok... neviete prosim vas cim to moze byt sposobene? nic ma nesvrbi ani nepali... dakujem velmi za odpovede

Zuzka007

Ahojte kocky,
tak ja som uz polroka bez hak,tak neviem ako to zhodnotit.Viacmenej vsetko ako predtym.Menzes pravidelny,plet rovnaka,mohla by byt krajsia,vsak mam uz 22 :)))
Akurat mi robi problemy jedna nemilaaa bakteria,ale to nieje z hak,trva to uz 2 roky a nie a nie von.A ako ste vy pokrocili?

Inner

No mne HAK velmi pomohla na upravu cyklu. Tiez to slo po vysadeni ako hodinky. Nie ako predtym, ze cykly som mala od 14 do 49 dni :-))). Trosku sa mi vyhadzal chrbat, ale po 4 mesiacoch mam celkovo pokozku krajsiu nez pred branim HAK. Ziadne horory sa ani u mna nekonali :-)))

lioness_01

baby, ja som už dva mesiace bez HAK a zatiaľ mi menzes chodí ako hodinky, nestíham sa ani čudovať... ako je to možné? je fakt, že prvý mesiac mi meškal dva dni, ale to čo je dva oproti mesiacom, čo niektorým babám mešká , a naposledy mi prišiel menzes úplne presne - na 28. deň...

pleť je mierne horšia, ale teda čakala som horšie, neni to až také strašné (klop klop)... jediné čo ma hnevá, že som žiadne kilečko nezhodila, akurát dve nabrala :D ale to asi nebude HAK... ale mojím apetítom... pred menzesom som ako nenormálna, zožrala by som aj kravu ak by bola z čokolády :D :D :D

sammara

caute, takze uz som mala po dvoch mesiacoch konecne cervenu, a ok, uz to zacina byt lepsie, uz ani zapaly moc. mechura nemavam co som mavala caste..takze dufam ze to uz bude ok, od vysadenia preslo 5mesiacov, pomaly bude polrok. ale ta plet, a mastne vlasy...tiez musim castejsie umyvat. ani naladova uz niesom tak velmi, a neplakala som uz dost dlho co sa pri brani hak nedalo povadat, rozplakalo ma aj pocasie :D

Inner

karin, podla mna je potrebne spravit kultivaciu. HAK oslabuje imunitu posvy, je mozne, ze mas nejaky zapal alebo infekciu. Skus si kupit v lekarni nejaky antimykoticky liek, ak to nepomoze, tak radsej tu kultivaciu u gynekologa :-)
Ten vytok urcite v poriadku nie je.