Po vysadeni HAK

opalka

nemam pocit, ze by mi YAZ pomohol na plet....
v podstate ani neviem,aku plet mam original,kedze od 18stich beriem HAk a to som bola este v puberte
strasne ju chcem vysadit,ale aj sa velmi bojim,mam este rok skolu,stres, ze ako to budem zvladat tie zmeny a co ak pride babo v tom najhorsom obdobi....
ale odhodlavam sa, uz som blizko rozhodnutiu, len je to tazke,sme zavislacky na "pohodlnosti "
aj co sa postavy tyka, pri hak som nepribrala,skor schudla, netusim, co ma caka potom

Inner

no YAZ patri medzi antiandrogenne, cize by mali mat efekt aj na upravu pleti. Su to nizkohormonalne tabletky, ale eliminuju kopec vedlajsich ucinkov. Po vysadeni je mozne, ze sa ti plet zhorsi na stav pred tym, ked si hal neuzivala vobec, ale nie je to pravidlo. Mne sa po vysadeni plet prechodne zhorsila, ale potom krasne upravila....

opalka

Inner, dakujem

ja neviem,ktora je aka, 3 roky som mala lyndinette 20 teraz YAZ...nevies, ako by som po yaze mohla dopadnut po 1 roku uzivania? dakujem ti

Inner

opalka, nie je to pravda

Nezavisi od mnozstva hormonov. Dokonca mladsim zenam nizsie davky viac skodia ako prosperuju (rednu kosti, ubuda svalova hmota, znizuje sa vstrebavanie vitaminu B, atd.)

Dolezitejsie je zlozenie HAK. Ak si mala antiandrogennu HAK, po vysadeni je vacsie riziko zhorsenia pleti, ak si mala inu, tak plet sa menit nemusi. Ale co zena, to ina reakcia :-)))

opalka

chcem sa opytat, co si myslite, ze ci je rozdiel, ked zena dlhodobo berie vyssie davkovu HAK ci je potom po vysadeni pre nu vacsia pravdepodobnost priberania a zhorsenej pleti a pod,ako ked zena berie nizko davkovu HAK....akoze, mojou logikou by som povedala, ze cim nizsia davka, tym blizsie k prirodzenosti organizmu a tym aj miernejsie nasledky po vysadeni. ci ako to je? vdaka

sashley

mesiac po vysadeni HAK, kramy som dostala len 2 dni neskor ako pri HAK... ale su velmi silne,dufam ze rychlo skoncia :S

sweetlemon

HAK som vysadila pred rokom. prvy polrok potom som mala vsetko v pohode, menzes asi 5 dni, vzdy skoro predne na 27 den. posledne mesiace sa mi ale menzes skracuje, tearz trva len 2 dni. a zacali ma tiez boliet velmi prsia, vzdy od ovulacie do menzesu, velmi citlive su vtedy aj na podprdu. iba pre info...pred uzivanim HAK som mala menzes brutalne silny, tyzden a viac, a velmi silne. tak mi je divne, ze teraz ledva nieco...no zvlastne, co sa to deje s tym nasim telom. v podstate som HAK brala od 16, kvoli uprave menzesu, az do 25ky. a az teraz poriadne spoznavam svoje telo...ucim sa rozpoznavat ovulaciu, zmeny vytoku...no tym, ako sa mi menzes skracuje, mam pocit, ze idem do prechodu :)

julietachuka

takze, mesiac som po vysadeni hak, a kramy prisli presne na den ako pri brani hak. uvidime, dokedy to takto potrva.....