Po vysadeni HAK

odpovedam

sammara,

varixy su krcove zily. Lekar ako odbornik ti mal podat komplexnu informaciu o tvojom zdravotnom stave a nie len ta odbit vetou, ze sa to tazko vysvetluje. Urcite este na nim zajdi, nech ti to vysvetli a pripadne odporuci liecbu...

vznik varixov urcite neznamena, ze sa telo dostava do "normalu", prave naopak...

sammara

Bože baby, mne už druhý mesiac mešká menzes bola som u gynekológa a povedal, že to je preto že mám varixy na maternici :(( neviete náhodou o čo by mohlo ísť, našla som o tom málo info., a lekár povedal že sa to hrozne ťažko vysvetľuje :( a som vyhádzaná celá, malé vriedky sa mi robia na lícach jeden mám aj na kĺúčnej kosti bože myslíte si že to je tým že sa telo dáva do normálu??

lioness_01

čaute baby, ja som v jednom bioobchodíku vyňuchala tie kvapky bylinné, na ktoré som sem dávala raz link, tak som si ich kúpila a užívam ich už tri týždne. dnes by mi podľa výpočtov mal prísť menzes, ale keĎ je to mesiac od vysadenia HAK, tak s tým samozrejme ani nepočítam, že by došiel :D som zvedavá koľko to bude meškať :D

Eva 27

Ahoj Mirka, prosim o radu, kedy a ako vysadit yam.

nie zeby som hned zajtra chcela vysadit,ale pytam sa do buducnosti, ci mam znizovat davky a podobne. Ty si ako vysadila? a kedy si sa rozhodla vysadit? ja uz ma relativne cistu plet a aj na fyzickej kondicii citim, ze je to ovela lepsie (posledny mesiac). Yam beriem od decembra, s tym ze 4 kapsule denne asi tak 4 mesiace. Predtym som brala menej.

dakujem pekne za radu..

sammara

Ahojte kocky uz som doma mala som prvykrat problem s menstruaciou, meskala mi tyzden aj ked v den ked som ju mala dostat som mala riadne bolesti v podbrusku a nic..potom behom meskajuceho tyzdna ma neskutocne bolela prava dolna cast chrbta v kazdej polohe aj v leze v sede aj postojacky som myslela ze oblicka. Potom to prestalo boliet zas zacalo v podbrusku a prisla cervena armada..nechapem co to bolo.
Pre Lenku - ten konopny balzam pouzivam ked mam na tvari vojnu :D tj. obcas sa mi vyhodi bolava vyrazka a miestami sa mi vytvoria akoby supinky mam zmiesanu plet a velmi mi na to pomoze ten konopny balzam ano je to cesky vyrobok firmy topvet - www.topvet.sk ja som ho objavila u nas v lekarni za 3,15€ tak vyskusaj vela stastia prajem :-))

lenka331

Mirka: ja som pouzivla vselijaku kozmetiku ale vobec mi nepomahala aj tak som z nej citila alkohol a vselijake chemikalie tak som to prestala si davat na tvar pretoze este iac by mi to uskodilo.Ked mam povedat pravdu tak moc nic nepouzivam od kedy som zacala brat HAK iba som si vycistila plet a tak mi nic neuskodilo...Ale inak teraz pouzivam pletovu vodu s aloe vera a aknikou a tak isto aj cistiaci gel a krem vobec nesmrdi prave ze naopak krasne vonia a neni z neho citit ziadny humus...
Karin:neviem ci ju zacnem znova brat to sa este uvidi urcite zajdem k jednej koznej vravia o nej ze je dobra tak uvidim.Dufam ze rychlo schudnem, ze sa mi ane niak moc nevrati sice mam este stale akne ale nie uz take ako pred tym a dufam ze sa mi menzes nepopletie.Dufam ze to hravo zvladnem a uz sa tesim ze budem znva taka ako pred tym a vo stvrtok uzivam poslednu tabletku a potom koniec HAK.Inak moj nazor je aj taky ze mi dievcata do 18 rokov by nemali uzivat HAK pretoze ich telo sa este vyvija a tie hormony tym narusaju nas este nevyvinuty organizmus a peto si myslim ze by to mali uzivat zeny po 18 a mozno aj neskor...

anonym99

ja mám problém. neberiem asi 3tí mesiac HAK a menzes dostávam 2 alebo 3 krát do mesiaca,podľa toho ako to vyjde...ako to mam upraviť??keď ešte neplánujem brať HAK znovu?

anonym99

ja mám problém. neberiem asi 3tí mesiac HAK a menzes dostávam 2 alebo 3 krát do mesiaca,podľa toho ako to vyjde...ako to mam upraviť??keď ešte neplánujem brať HAK znovu?

anonym99