Zaujima ma, kolko Vam trvalo, kym po vysadeni hak sa Vase telo vratilo do normalu a neziaduce ucinky zmizli? Aj v pripade ze ste presli na inu hak? Dakujem!
----------------
Hormonálna antikoncepcia - www.zdravie.sk
Po vysadeni HAK
ja mám problém. neberiem asi 3tí mesiac HAK a menzes dostávam 2 alebo 3 krát do mesiaca,podľa toho ako to vyjde...ako to mam upraviť??keď ešte neplánujem brať HAK znovu?
ahoj :)
lenka len som chcela dodat ku vsetkemu, co pisala mirka... ak chces vysadit HAK na chvilu a potom v nej znova pokracovat, tak by si to podla mna robit nemala... bud ju uzivaj aj nadalej alebo vysad uplne, predsalen ked narusis tu hladinu hormonalnu a potom sa znova zacnes pchat tabletkami, tak sa ten organizmus urcite popletie...
lioness - k takymto bylinnym vyrobkom by som bola skepticka... akurat vcera som bola na trhani zubov (2x osmicka, mam taky opuch, akokeby mi na lici rastla dalsia hlava:D) a lekar odporucal vyplachovanie repikom... ale to je uplna hlupost, pretoze nemozes vediet, skade su bylinky prave v tom tvojom vyrobku (aj ked maju urcite svoj lieciaci potencial)... neviem, ako to je pri tabletach ale napriklad co sa tyka roztokov, tak tam podla mna nie je co riesit... ta bylina nasava ziviny z ovzdusia a pody a ak rastie niekde pri ceste tak je v nej viac humusu ako toho dobreho... ale to bolo trosku od temy :)
ja som inak dostala v nedelu kramy :) sice slabsie, ako predtym, ale aj tak som bola velmi stastna... ahojte a drzte sa :*
baby, ja som naďabila na toto, asi si to objednám, čo vy na to? mohlo by to byť celkom fajn, teraz keď som vysadila HAK, nie? www.gresik.cz
No tak podla mňa to potom bude nerovnovaha hormonov, ked sa ti to pri HAK zlepšilo, ale je to len môj subjektivny nazor. Lebo stravuješ sa asi celkom OK. No su aj doplky na hormony, takže nemusiš byť odkazana na HAK, lebo je to fakt svinstvo pre telo.
A kozmetiku som myslela čistiacu, kremiky a tak. Lebo priliš vela chemickej kozmetiky nie je najlepšie.
Ja mam 25 a pred dvoma - troma rokmi som mala dosť problem s tvarou. Mne sa to zlepšilo ked som sa dala cela dokopy, teda začala som zdravšie jesť, vysadila HAK, začala brať doplnky, teda vitaminy, vyhadzala som všetku chemicku kozmetiku (Avon, Zepter a podobne veci) a ešte aj kožna mi dala tie ich silne chemicke veci na tvar, tak aj to pomohlo.
Ako kozmetiku mas na mysli make-up alebo kremy a pod...
Ano bola som u koznej ale co mi predpisala tak mi to vobec nepomahalo a este mi to aj podrazdilo pokozku aj som chodila na dusik a ani to a aj antibiotika sm brala a ani to mi nepomohlo.Ano po HAK ju mam omnoho lespsiu som spokojna len ako som spominala som neni spokojna s tym ze priberam co nechcem iny vobec nepribrali tak preco prave ja...Zuby mam v poriadku chodim kazdy polrok k zubarovi a asi tak 5rokov ak nie viac.No mlieko ja nepijem lebo ho nemam rada, syry moc tiez nejedavam iba obcas a sladke sa snazim obmedzit a sladke vody nepijem a na coca colu mam taky isty nazor nie je vobec zdrava.Ja som chcela ze vysadim na niaky cas uvidim co to urobi a potom by sm v nej pokracovala.Len sa bojim ze sa mi akne znova vrati.A s mamou idem k inej koznej tak uvidim co mi ona povie.Inak ja mam 17 rokov a zacala som brat HAK koncom svojich 16 rokov.A ty mas kolko ak sa smem spytat a mas s tym ty niake skusenosti?Inak dakujem
Lenka a u kožnej si bola? Teda nemaš nejake zdravotne problmy, že maš taku pleť? A po HAK sa ti pleť upravila? Lebo keby že ano, tak by to mohlo byť aj hormonalne. Inak je velmi dobre, že vysadzuješ HAK.
Zuby maš v poriadku?
Pre začiatok sa skus lepšie stravovať, teda vysaď hlavne mlieko, troška obmedz syra, kyslomliečne vyrobky su celkom OK. Skus nejesť sladke a nezdrave jedla a hlavne nepiť sladke vody, najhnusnejšie su Coca cola a spol.
A konopný krem som neskušala. A aku kozmetiku použivaš?
Ahojte baby, prečítala som si pár stránok čo tu píšete ohladom vysadení HAK.Ja HAK beriem asi tak č mesiace a chystam sa ich vysadit pretože som neskutočne pribrala hlavne do stehien je to otrasné aby som bola taká tučná.Beriem ich kôli pleti ale asi ich prestanem a zmierim sa s tým aká som.Neviem koľko ste vy ich asi tak brali ale ja ich beriem kratko a pribrala som možno tak ta tú dobu asi 8kg je to moc a horšie ako mať aké.Preto aj z toho čítania čítam, že máte problém s menštruácio čo ja dúfam nebudem mať a že ani žiadne keď som ich dlho nebrala.Chcela by som sa vás aj spýtať čo by ste mi poradili na pleť na akné aby sa mi netvorili alebo aspoň aby neboli až tak viditeľné.Raz mi moja teta dala trochu jedného krému volá sa Atopos je to český výrobok a obsahuje to konope a vtedy som mala dosť zapálených vyrážok a za pár dní sa mi to zlepšilo neviem či s tým máte skúsenosť keď ste tu písali o niakom konopnom kréme.Dúfam, že mi niekto poradíte zatiaľ ďakujem:DD
ináč, ja som kúpila ten Wild Yam na mimibazáre, za 16e aj s poštovným, 180kaps.
mirka to je pravda.
ja som vtedy sammare kupovala osobne a poslala nasou postou a ta si vypytala tiez nie malo takze to je hroza u nas.
ale uz si nepamatam kolko presne to bolo za postovne ale ...