Zaujima ma, kolko Vam trvalo, kym po vysadeni hak sa Vase telo vratilo do normalu a neziaduce ucinky zmizli? Aj v pripade ze ste presli na inu hak? Dakujem!
----------------
Hormonálna antikoncepcia - www.zdravie.sk
Po vysadeni HAK
opalka, ja budem študovať, ak Pán Boh dá, ešte 3 a pol roka a dieťa po škole nechcem najbližšie dva roky určite, a napriek tomu som sa rozhodla vysadiť HAK... :)) dá sa to, len treba chcieť...
ani nie,ze opat, ale este stale. Chcela som prestat, ale zvazial som to, ze skolu mam este 1,5 roka a viac by ma stresovalo to, ci neotehotniem skor, ze sa mi zhorsuje plet a priberam :)
ja viem, nemusi to byt
ale potrebujem tento 1 rok este maximalne zabrat aj v praci,aj v skole a potom to vysadim , precistim a sup na babo, ak to pojde
odporkyne HAk sa asi chytaju za hlavu, ze da sa to aj inak riesit.....rozmyslala som nad tym dlho......
ale ak pocas toho roka, co ju este idem bratnahodou obchytim zas zapal mocovych ciest, vysadim okamzite
opalka, a z akého dôvodu ideš užívaš opäť HAK ?
lioness
waw, tak to sa tesim s tebou :)
ja teraz idem brat na rok (ak nebudu problemy)yadine, taksom zvedava, aka je a co ma caka
a o rok o tomto case vysadim, uz sa tesim,aj bojim
dievky, myslíte si, že je normálne, že ja mám pleť oveľa oveľa LEPŠIU ako keď som antikoncepciu užívala? brala som 4 roky Yadine a pleť som mala vtedy dobrú, tešila som sa z nej, lebo pred užívaním som mala otrasnú, problematickú pleť, ale teraz, keď už 3 mesiace neužívam antikoncepciu mám pleť takú krásnu ako som nikdy nemala... odpadávam... :)))) dúfam, že som to nezakríkla...
co už, tak toto je sila.
Ja som to tu už velakrat pisala... na upravu hormonov radil RNG Wild Yam, pupaklku, Damianu a Dong Quai. Ja som brala po vysadeni Yam a dala som sa doporiadku, pío nejakom roku som bola uplne OK, babetko v pohode, po 2 rokoch od vysadenia. Dong Quai sa da zohnať z čiech zo Swansonu a nie je drahý, len to poštovne je večšie.
Inak, nie su to žiadne hormony ani chemia, len doplnky, bylinky.
Držim vam palce.
Ahoj co-uz,presne aj ja som mala takéto stavy ako ty,brala som mercilon skoro 6 rokov,potenie,trasenie,bolesť srdca,studené ruky,psycho stavy,nasadili mi andidepr.,okamžité vysadenie hak!!! prestala som brať vo februári 2010,2mesiace som nemala menšt.,potom som dostala a tak sa to ťahá aj dodnes,teraz mi meškajú 2 a pól mesiaca,u ženského všetko v poriadku,horšie je aj to že mi našli niečo v prsníku,ale zatiaľ je to vporiadku,nič zhubné to nieje našťastie,kontrola o pól roka,august,september mi vlasy padali akonikdy,teraz sa to dáva do normálu,UŽ NIKDY VIAC NESIAHNEM PO ANTIKONCEPCI !!!
Dá sa chrániť aj inak,dúfam že deti budem môcť mať,mám len 23rokov,baby radím vám je to SVINSTVO!!!
No ja som brala HAK 8 rokov.a uz nikdy nebudem v poriadku.Chodila som po psychiatroch,lebo som mala obrovske depresie,priserne nechutenstva,tlaky na hrudniku.raz mi to zakazali brat,ked som skoncila v nemocnici a moj stav sa zlepsil.Kedze menzes nedosiel,tak gynekologicka mi to kazala brat.a takto dokola.Vekom som si vsak uvedomovala,ze to takto asi nebude dobre.vysadila som.dva roky som sa snazila dat sa do poriadku,ale nepodarilo sa.Po dvoch rokoch to musim brat zase,lebo som mavala take bolesti,ze som (prepacte hambim sa za to,ale musim vam to napisat )nedokazala udrzat stolicu.robili mi ultrazvuk,ale nic nevideli,lebo este aj tam bola naplnena vodou.skoncila som v nemocnici,kde mi zistili aj tetaniu.ked som nasadila HAK si v priebehu 1 tyzdna som vycikala asi 10litrov vody,co vo mne bola,kedze mi vaha klesla o 10kg.Bohuzial,ja mam takuto skusenost.Teraz mam 28 rokov a na plany s rodinou mozem zabudnut.Momentalne si ale cenim,ze viem aspon chodit,kedze na jar som prelezala pol roka.Dodnes presne neviem,co mi bolo,nikto nevedel,ani lekari.ale uz to nechcem nikdy zazit a zmierila som sa s tym,ze to svinstvo budem brat uz do konca zivota.Drzim Vam palce,aby ste boli OK.
Ak yaz znasas dobre, tak sa zbytocne netrap ;-). Je to jedna z tych setrnejsich - akurat po vysadeni (alebo par mesiacov pred vysadenim) si dopln vitaminy skupiny B, vitamin E a zinok, pretoze pocas uzivania HAK ich ma telo nedostatok. Naopak, ma nadbytok viatminu A. Az potom sa radsej pokusajte o babo, aby mu nic nechybalo :-).
Ono je znama vec, ze antikoncepcia moze narobit velke problemy. Je to slobodna volba uzivatelky a je aj na nej, aby sla k lekarovi cim skor, ked spozoruje vedlajsie ucinky. Nie vzdy sa to da zachytit, ale preto treba to uzivanie zvazit... ja som s tymto teraz skoncila a cakaju ma stresy (som tehotna/nie som tehotna? :-)))
ved prave, viac stresu by miteraz narobilo to, ze by som sa bala, ze otehotniem, ze mam zlu plet a kila....boal by som rustrovana, poznam sa,i ked je to hlupe...takze porobim si skolu, rok vydrzim a pak vysadima nech sa uz deje, co chce....
uz ked to beriem 5 rokov, tak 1 rok snad nic horsie nedorobi
a ty sa drz,dobre, ze urcili, ze je to hormonalnou HAK, tvoje problemy
strasne rada by osm zazila gynekologa, ktory by nam povedal pravdu o hak a nie len bachorky, ze je to superliek na vsetko pomaly...