Zaujima ma, kolko Vam trvalo, kym po vysadeni hak sa Vase telo vratilo do normalu a neziaduce ucinky zmizli? Aj v pripade ze ste presli na inu hak? Dakujem!
----------------
Hormonálna antikoncepcia - www.zdravie.sk
Po vysadeni HAK
baby ktore ste mali problemy po vysadeni HAK, prosim vas, po akej dobe od vysadenia k tomu doslo..? ide mi o to ci v pripade ze mesiac po vysadeni som to dostala nacas a vsetko sa zda byt ok, uz by nejake zhorsenie nemalo nastat.. ked som vysadila inu HAK prvykrat po asi 2-3 rokoch uzivania, ziadne problemy som nemala..
Sammara toto je čislo do Lučenca na koloidne striebro 0910 251 893, maju tam pristroj ktorý ešte dal namontovať RNG. Pol litrova flaša stoji 4 ečka. Je kvalitne a je aj na pitie (do nosa, uši atď.)
Vichy kremy su silno chemicke a nemusia ti robiť dobre. Preto že su drahe, ešte nemusia byť kvalitne. Ja mam taku skusenosť, že ked som si prestala davať tieto všetky sajrajty, tak sa mi pleť zlepšila. V tom obdobi som zašla aj za kožnou, takže asi jedno s druhým. Neboj, zlepši sa to. Inak, teraz mam ovela lepšiu pleť ako ked som brala HAK. Po vysadeni to bola katastrofa ako u teba.
ešte som sa chcela spýtať kde sa to koloidné striebro dá zohnať, aj to na pitie, ďakujem :)
kočky ďakujem ja ešte skúsim tú kožnú lebo už to nieje normálne taká pleť sa normálne hanbím za to mám pocit že sa mi všetci na to pozerajú... :o((( a kozmetiku používam všetko od peelingov cez pleťové masky čistiace, mlieka, vody, anti alergické make upy po vichy krémy a nič už som aj obyčajné mydlo skúšala a olivový olej ale nič nezaberá..
mne dva mesiace, presli smutne nalady, spadlo 9 kil a predlzil sa cyklus (svoj mam 33 dnovy). Avsak vratilo sa akne (najma na hrudi a chrbate), bolesti pri menstruacii a zacali padat vlasy...prechadzam na inu HAK, tak som zvedava, ci to pomoze...to chudnutie ma uz inac tiez vytaca, mam 48 kil a prsia su fuc :P
Mne trvalo rok kym sa vsetko vratilo do normalu a vsetky neziaduce ucinky vymizli
ahoj sammara a beries ten yam? ja som to tiez tak mala, ale ako som nasadila vyssie davky tak to zmizlo.. pouzivala som aj lokalne skinoren a koloidne striebro aj pijem a pouzivam aj ako pletovku. aj ja som to mala tak po pol roku na zufalom bode, ale treba vydrzat.. raz to aj tak nebudeme moct brat.
baby ja som už ok pol roka po vysadení ale mám obrovský problém s pleťou a neviem čo s tým, vyrážky sa mi robia aj na takých miestach že fakt nechápem, a tie vyrážky mám stále, jedna sa zahojí a ďalšie dve už mám na tvári a strašne ma bolia sú také podkožné a robia sa mi z nich chrasty ja to asi vzdám a začnem brať hak znovu ja už fakt neviem čo s tým mám robiť, používam aj drahú kozmetiku a starám sa o pleť a nič nepomáha....už som zase zúfalá... :(((
aj ja som nedavno vysadila tabletky, sice nechtiac ale predsa :D tiez si myslim, ze mam teraz ovela lepsiu plet, vahu mam asi rovnaku, cyklus pravidelny, takze som zatial spokojna. klop-klop :) len moj priatel si musi davat ovela vacsi pozor :P snad to bude zvladat nadalej...