Endokrinológovia-prosím o názor.

katrinca

baby pri autoimúnnom ochorení je olej nedostačujúci preto sa vám výsledky pohoršili ja sama som zvedavá ako som už písala ako dopadnem na sone š.žľazy ja som k tomu brala aj niečo inééé na začiatku teraz beriem iba olej treba sa skontaktovať priamo ..
neviem či to funguje preto idem na sono,či UZ š.ž. a tam uvidím presne v akom stave je moja š.ž.

jajaja295.

marijam
25 kg si schudla? no parada...to si aj tolko pribrala zo stitnej ci ako? ja som tiez velmi zvedava ako dopadnem na krvi, ale to az koncom aprila a tiez ma tu dost vystrasila ama, ktora mala brutalne zle vysledky vdaka oleju

marijam

Inak Ty tu píšeš, že máš autoimúnne ochorenie Hashimoto..kdežto ja čo som tam chodila po vyšetreniach som sa nič nedozvedela..len, že máš zvýšenú činnosť o tri mesiace zas zníženú..tak a vyber si. Som rada, že je to tak ako to je teraz :-)

marijam

Katrica ja som bola na endokrinológii varená pečená 9 rokov ( brala som lieky ...teda brala ako brala sem tam som nebrala...sem tam áno ako kedy) Prestala som tam chodiť jednoducho som sa nato vykašľala...Neskôr som schudla cca 25 kíl...automaticky ma hnali na štítnu krv + sono..krv- výsledky výborné a sono- doktor čo mi ho robil sa len zasmial, že je všetko v najsamlepšom poriadku. Pýtal sa ma prečo ma tu vlastne poslali..všetko som mu vyrozprávala ako to bolo predtým zo štítnou a aj ako som schudla..pravdu povediac viac ho zaujímalo ako sa mi podarilo toľko zhodiť..sám mi dal nejaké rady a tak :-)
Takže o taký pol roka sa zas preventívne objednám na štítnu a budem si to sledovať :-)

katrinca

ahojte, pripájam sa k vám ja idem na sono 18.04. sama som veľmiii zvedaváá ako dopadnem tiež beriem olej fortuna vitae začínam už 4 mesiac. Mám autoimúnne ochorenie Hashimoto brala som EUTHYROX 75 a to som mala už aj 100vku,ktorú mi po hospitalizáciach museli znížiť beriem ho zhruba 12 rokov. Zaujímalo by ma či je tu niekto kto sa vyliečil ?
Určite sa ozvem ako som dopadla. Som rada,že sa otvorila aj táto téma.

evellina

ica....ahooj....takze ja som dnes bola odobrat krvicku a termin s lekarom mam v utorok...takze som zvedava,dnes mi len sestricka odobrala krv na SZ a vysledok uz musim potom s lekarom konzultovat,takze ked budem vediet hned v utorok vecer napisem tu,ze ako som dopadla.Je mi stale zima,ja sa potrebujem stale v horucej nie teplej vode kupat a potom je to uz lepsie.No ja som 169 cm vysoka a vazim 52 kg,takze v podstate som prichuda,ale ja mozem jest co chcem a nikdy nepriberem...ani cici ani rici....:)

Ama

Pre jajaja 295-áno mám zníženu činnost š.ž.-autoimunitné ochorenie.Daj vediet po kontrole,ja idem až v juni,dovtedy budem na sebe pracovat.