Endokrinológovia-prosím o názor.

evellina

tak ludia,zajtra mi drzte prsty,rano o 9.00 mam termin u lekara,ale mam pocit,ze moje vysledky nebudu dobre,pretoze mne je strasna zima,som strasne unavena a sem-tam aj problemy so stolicou...tak to som velmi zvedava ako zajtra dopadnem...:(

katrinca

jajaja295.

nestresuj autoim.och.š.ž by ti 100% zistili z krvi tam sú tie protilátky a ak tie nie sú v poriadku tak sa jedná o autoim.ochorenie . Ahoj

jajaja295.

ica uvidime ake budu vysledky a snazim sa nestresovat, lebo viem, ze stres mi vlastne spustil tu stitnu, kedze minuly rok som mala cely na hovno vo vsetkych oblasstiach...mozem verit, ze tento sa polepsi a tu stitnu mi zistili len z krvi, lebo priznaky som nemala ziadne..tabletky som brala len 1,5 tyzdna, pretoze som z nich nedokazala ist na wc, len som bola nafuknuta a ani gutalax nepomohol a dokonca ma z nich bolelo na hrudi, no otras

ica

jajaja295
Ak sa citiš, tak ako pišeš, tak to vyzerá na perfektné vysledky. Uživaj si -ide jar slniečko a to nam s hypo.urobí dobre.

jajaja295.

ica
ked ja si to uz nepamatam, co mi doktorka napisala do spravy :D, len sa mi fakt minule snivalo, ze som mala tu hodnotu v krvi az 100 :DDDD....zatial berem olej fortuna vitae a zajtra kupim aj selen a potom ma caka krv na konci aprila :D
zima mi nie je a ani unavena nie som a na wc chodim pravidelne :D

ica

jajaja295,
Nestresuj sa zbytočne.Ak nemaš v lekárskej správe napísané AI ochorenie,alebo autoimunitná tyreotídída,alebo Hashmita.Tak autoimunitné ochorenie nemáš-a aj keby ,stres š.ž. neprospieva ani prechladnutie.Okrem selenu prečisti päčen ostropestrecom-olej najlepšie v bio kvalite,aby sa Ft4 dobre premienala na Ft3. Ak je Ft3 nízke jenám zima priberáme a sme unavené.Ama vas urcite nechcela vystrašit,len napísala svoju skusenost-ved nakoniec o to tu ide,alebo nie?

jajaja295.

baby, ja uz zacinam stresovat, sa mi kvoli tomu sniva...zajtra si kupim ten selen a ja som mala sono v poriadku, nemam s.z. zvacenu a ani uzliky na nej, tak fakt neviem, kedy je to autoimunne ochorenie..ach

ica

Evellin
autoimunitne ochorenie sa zistuje z krvi aj zo sona š.ž.Ak maš zvysene protilatky v krvi-znamena to,že maš AI ochorenie,ale aj tam su rozdiely.Nepanikár uvidiš ake budu vysledky.Inač samí jod-nie! daj si ktomu selen,aby mohla š.ž. ho spracovat.Znizena cinnost š.ž. -su 3 druhy.Daj vediet.

evellina

...tak teraz som uz aj ja vystrasena,pijem olej a v utorok budem vediet vysledok,ale vobec neviem ci mam aj ja autoimunne ochorenie...nechapem lekar mi len povedal,ze mam znizenu funkciu stitnej zlazy a neposlal ma na nujake sono....mam to chapat tak,ze to autoimunne ochorenie by mi zistil uz z krvi???...

jajaja295.

katrinca a ako vies, kedy je to autoimunne ochorenie? ja si uz nepamatam, ci mi doktorka take nieco napisala...len sa mi dnes o tom snivalo, ze sa mi zhorsili vysledky :D, asi ze na to myslim, ked berem ten olej