Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

miu miu

babydoll dakujem za pochvalu aj mne sa paci velkost, to som spokojna, ale ten tvar je skresleny hrozne tak preto toto neviem este posudit, hadam rychlo odpuchnu a klesnu.

miu miu

fifi alebo nafot mobilom...
tak uz zajtra budes bez stychov, no super gratulujem. aj ja sa uz tesim na tento den. ja uz som bez lepiek, uz sa mozem sprchovat a prsia natierat heparoid mastou a jazvy contraktubex a prelepujem si ich uz len sama aby boli v makkom a chranene. boze ja uz chcem aby mi odpuchli.

baby kedy mozem zacat masirovat? vy co ste po dlhsie kedy ste zacali?

babydoll

ahoj miu miu,
krasne prska, moc sa tesim s tebou, no je vidno ze su este opuchnute, ale velkost sa mi paci, aj ked ja ich budem mat urcite mensie - ved vies, nijaky zaklad:-((

koceny fifi a bobika,
nie som sice z BB, no do klubu "slahnutych" sa pridavam a to liposukciou spred siestych rokov. Vtedy som este deti nemala a asi vsetko co mi trosicku vytrcalo mi vadilo, ved to poznate....no a teraz tych vsakovakych hrbolcekov po dvoch porodoch co som si nasla...hehe to by si chirurg teda zgustol :-)) xixi

fifiBB

miu miu
ahoj,zajtra idem na štichy a konečne mi dajú dole tie lepky a ak si zoženiem fotačik tak pošlem,ok?
renatka,krasnučké ich máš..

miu miu

renata27 krasne prsia, dufam ze aj moje budu takto vypadat. tiez som po opke u Dr. Jezovitovej ale zatial len 9dni.

fifiBB

ninab
ty máš tolko cez prska čo mám ja po 410ml,vážne ja mám teraz obvod prs 90-91cm a vyzerajú v podprde riadne trojky..bez podprdy stredné C,ja si myslím že tých 250 ti bude stačit..

fifiBB

ninab
no nás dve asi tažko porovnávat,no ale teda takto:výška 177cm,váha 55kg,takže vysoká štíhla..pod prsami 72-73cm,obvod pred opkou 82cm,obvod po opke 90 až 91 viac nie ani keby som sa čoo..takže tých 410ml,mi spravilo takých 8cm cez obvod,mám ale okruhlé,doktor mi vravel že keby mi dal anatomy,tie sú mililitrami rovnaké ale tvarovo sú ovela mohutnejšie..čiže by posobili ovela vačšie ako tieto okruhléé..
ty by si si priala kolko výsledný obvod cez prsia,vieš mne sa týchto 90 na mne zdá maximum,teraz mám ideálne miery..
ty si dost nízka ,teda aspon oproti mne a zase aby si nevyzerala vo velkýcj mohutne ako drevorubač..

ninab

dakujem za radu este napisem, ze co vlastne chcem, chcem velke plne trojky a toto leto som mala plne dvojky, len horsie je ze ako som vysadila antikoncepciu a troska schudla, tak...ved videla si foto