Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

vlasti

no caut ekocky tak som uz po,nie je to parade ale ani nie najhorsie,po opke hodinu som sa uz bola so sestrickou vycikat tak pohoda,fu ale su velke a tazske,dr.červen povedal ze som sa spravne rozhodla s tymimi 400ml,tak ja si isem zase laskat pa.

miu miu

alexy skor v polosede som spala. aby ma neseklo. he he
a ty ten zupan budes potrebovat? lebo mne kazali priniest si len papuce a zub. kefku s pastou. inak som si nic nemala nosit. ale zalezi od kliniky.

alexy

miu miu, ja ale dávam blbé otázky:) Opka je ešte ďaleko, ale ja sa už teraz pomaly pripravujem na to čo ma čaká. Včera som už zháňala župan:)

alexy

miu miu, dík za odpoveď:)
spať na viacerých vankúšoch Ti kázala doktorka, alebo Ti to tak bolo pohodlnejšie? Mala si ich uložené len pod hlavou alebo si spávala v polosede?

miu miu

kejtlin tak o dvanastej sa vidime miciiiiiiiiiiii. cmuk

nufik napis live na mail a posle ti nove heslo. zmenila ho kvoli tomu incidentu s fotkami.

stejsina

LIVAA, nada a mi poslať fotka na tvoj mail stále mi to vracia že je velká príloha a to je už zmenšená na minimum.
nemôžem ti to poslať na mobil ak jo pošli mi na mail číslo, díky