Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

alexy

nelina,
no ja som pôvodne chcela anatomické z podprsnej ryhy, ale doktor ma hneď prehovoril. Že kým som mladá a nemám ovysnuté prsia, nechce ma cez ne rezať. ČO už- pre krásu sa musí trpieť:)

ninab

baby chcem sa spytat, tie co ste po,
dnes mi vyberali stychy a jazvy nemam extra symetricke (nie su na tych istych miestach), asi to je normalne ale viac ma trapy ze ked sanormalne vystriem a teda nie som zhrbena tak ma jedna jazva stipka, netrha sa? doktorka mi hovorila ze su zhojene len som sa jej zabudla spytat na to kedy mozem zacat chodit vystreta a uz mi ich nepreliepala leukoplastom ale dala mi tam iba tak tie stvorce nech to drzi ta podprda..a este sa chcem opytatkedy ste si ich zacali kremovat a s cim? mne povedala heparoidom, tak kedy mozem zacat?

nelina

alexy,
asi budes mat dlhsie problem so zdvihanim ruk.kamoska mala problem zdvihnut vyssie ruky 2 tyzdne a ked som jej povedala,ze 3 dni po opke som si sama fenovala vlasy,myslela si,ze mi sibe/no, manzel mi umyl hlavu/.ale urcite je to individualne.najlepsie ti odpovedia baby,ktore tam maju rezy.

alexy

Vlasti, najprv som sa upokojila,keď som čítala ako to dobre zvládaš. Ale keď som sa dočítala o Maybee - už teraz sa bojím tej bolesti čo ma čaká. Mne bude Červeň tiež vkladať implantáty z podpazuchy.
Baby, je to fakt zaručená pravda, že je to oveľa bolestivejšie ako vklad z podprsnej ryhy?

sakura

Vlasti
akurat som jej pisala mail. Ach jaj., tak dufam ze jej tie bolesti rychlo prejdu. Ono cez tie pazuchy to asi boli viac. Ja neviem, ja by som si to odtial nedala. A ty si teda aka čiperna:))

nelina

no ahojky Vlasti,
vitam ta medzi nami prsaticami.táák a uz to mas za sebou.no ty si super,ked si uz hodinu po opke bola na WC.ja som isla az niekedy nad ranom-to uz bol druhy den.no vidis,tak nakoniec fakt tie 400-vky su dobre.tesim sa ked posles fotecky.tak odpocivaj a vytesuj sa z novych prirastkov.

vlasti

sakura,
no a maybbee nieco spominala ze dufa ze jeje este odpuchnu lebo ze sa jeje na nu zdaju velke zevraj by mala mat pekne dv aj polky,pozdravujem ju ale asi tu tak skoro nebude moja mala.:)

vlasti

alexy,sakura,no veru uz mame po tom,no akurat som volalal cervenovi takze 3x5tbl.denne si mozem davat,no citim tlak na prsiach ale je to stale lepsie a lepsie,ani som nezvracala po narkoze lebo som ich na to upozornila a dr.mi dala tabl.proti zvracanir hned po opke som zvladla ist aj na wc a od vtedy beham samam za muzovej pomoci pri vstavani,lezim tak v polosede opreta,v pohode,na buduci stvrtok mam ist na kontrolu,no chudatko maybe tu to boleleo najvai aj bolo vidno lebo jeje ich daval cez poppazusie gulate 280ml.

alexy

Ahoj Vlati,tak si to zvládla:) Dobre, že sa nám ozývaš, bola som na Teba veľmi zvedavá:)
Akurát dnes sa mi dostal do ruky letáčik od Wobenzymu. Nechcem dávať odborné rady, ale je tu písané, že pri gynekologických operáciách je dávkovanie: 3x5 až 3x10 dražé denne.Úvodnú vyššiu dávku užívať až do 10 dní po výkone, potom postupne znižovať na 3x3 dražé denne.Užívať do úplného odoznenia príznakov.No ale ty si síce bola na operácii, ale opke prsníkov. Tak neviem. Určite zavolaj Červeňovi. Skoré zotavanie:) pa

sakura

Ahoj Vlasti,
takze supeeer. Uz si prsatica. Ako sa citis? Tak si teda spokojna. Ono je to aasi ozaj niekedy tak ze musis na doktora s tou velkostou pritlacit. A co Maybbee? Ta bola tiez spokojna?