Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

vlasti

ninab,ok dik pre istotu lebo mne aj vcera v noci tabletku ak by som aj dnes nemihla zaspat tak si ho dam,uvidime.ty si sa kedy prvy krat odfotila po?

miu miu

vlasti ja som si dala tabletku len raz aj to iba zo strachu ze asi nezaspim, ale to som zohnala v lekarni bez predpisu na prirodnej baze a volalo sa to hypnox. tusim tak nejak. ale ja som sa snazila unavit cez den a nespat aby som ver urcite zaspala sama.

miu miu

nina su pekne prsicka. neboj hadam klesnu a ta jazva nebude tak vidiet. tak toto by nasralo aj mna lebo by som sa bala ze mi ju bude vidiet aj spod podprsky. hadam klesnu.

miu miu

ninus diky. naozaj mi jazvy nevidno a ani ja si ich dokonca nevidim. iba ked prilozim male zrkadielko pod prsia tak vtedy ich viem kuknut.aj manzel pokial si ich nenahmatal tak si ich ani nevsimol. ked ich nemal na ociach ani to neriesil. no som mesiac po opke. ale fakt ich este nedam k sebe. ja som mala asi dost pevny sval aj kozu asi lebo len pomalinky sa mi uvolnuju. fakt pomaly ale predsa. asi mi ich tam dali len tak tak lebo to bolo ine pnutie na zaciatku. fuuuuu
ale su uz trosku pohyblivejsie. este sa stale menia. musim pockat.

ninab

miu, este ich nedas k sebe? a kolko si presne po opke? ani ja nedam k sebe este by to bolelo, ale uz som si myslela, ze hadam tak za tyzden, ale ako vidim...
nevadi miu leto sme vystihli, to uz budu krasne hadam, ja som prvy den bez leukoplastov a uz som nasla nejake chyby, ktore sa tiez len spolieham a modlim, aby odisli co najskor, napriklad nepacia sa mi vobec moje jazvy!!!:( dufam, ze sa este nejak krajsie vykrystalizuju, lebo kazda je inde a su aj dost pod prsiami, vsak poslala som live fotky - hlavne aby bolo vidiet tie jazvy. aj pozeram do galerky, ale ziadna kocka ich nema take ako ja...)

miu miu

baby dakujem za pochvaly, dufam ze sa budu stale len a len krajsie vykraslovat. este ich nadam k sebe tak este tak pekne neukazu ale hadam povolia. hi