Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bianica

V pohode nelina a dakujem pekne.
Nikde vsak nevidim take nieco,ze galeria... Ako sa tam dostanem,ked budem mat heslo?

nelina

bianca,
no,aj ty budes o chvilu radit ostatnym babam.foto posli na e.uhrinova@gmail.com a
livaa ti posle pristup do galerky.

bianica

SORRY! neviem, preco mi tex vlozilo 3x

Vlasti,
este k tej mojej otazke o bolesti. Ja mam prah bolesti asi dost nizky,lebo rychlo sa zo vsetkeho dostanem. Pytala som sa kvoli mojim detom, od kedy s nimi budem riadne fungovat, pretoze moja rocna dcerka ta si riadne vyzaduje pozornost. A ked to opku prirovnavas k porodu, tak to nie je nic moc...:-(

bianica

Boze baby,
vy ste uz ako proficky, mohli by Ste si otvorit poradnu - zena vs. implantat :-)Ja tu sedim a len cumim, a rozmyslam ,podla Vasich rad, ktore by mi asi padli, aj tak som z toho sialena a mam pocit, ze cim viac rozmyslam, tym to je horsie... Okrem toho, ked som isla spat, tak som mala pred ocami same cici, od tolkeho pozerania fotiek "pred a po"...
Idem sa odfotit a poslat foto. Na aku adresu to mam poslat???

bianica

Boze baby,
vy ste uz ako proficky, mohli by Ste si otvorit poradnu - zena vs. implantat :-)Ja tu sedim a len cumim, a rozmyslam ,podla Vasich rad, ktore by mi asi padli, aj tak som z toho sialena a mam pocit, ze cim viac rozmyslam, tym to je horsie... Okrem toho, ked som isla spat, tak som mala pred ocami same cici, od tolkeho pozerania fotiek "pred a po"...

bianica

Boze baby,

nelina

no,skus tak na spicku lyzicky do deci vody.presny pomer neviem,skusala som to dat jeden krat odhadom manzelovi a zabralo mu to.

vlasti

nelina,takze zazvor s vodou v akom pomere?dakujem.no pre istotu som volalla muzovi nech sa zastavi v lekarni ale pride az po obede,porazi ma.