Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

vlasti

miu miu,no dakujem za rady aj som si myslela,no minulu noc som spala ale s pomocou tabletky,tak uvidime,no tak na tie fotky som aj ja zvedava veru tak,vsak uvidim co povie doktor,budem sa ho hlavne vela pytata a otazky si radsej napisem na papier.

ninab

ok miu, nabijam baterky do fotaku a diky aj neline za radu.najradsej by som zacala s tym repikom, ale mozem uz teraz? lebo dala mi tam tie stvorce a ked som si doma kozenky pozerala, tak boli stvorce trosicka krvave, take bodky len, ale ze ci to mozem uz zacat aplikovat aj na take ranky..?

miu miu

vlasti este nenatieraj. ja som mala zacat az po prvej kontrole. inak sa mi nezda ze by ti po tyzdni vyberali stehy. to je asi skoro. mne vyberali az po troch tyzdnoch ale bezne je tak po dvoch tyzdnoch. a hlavne ti prajem prijemne noci lebo to bolo pre mna asi najhorsie. spat na chrbte. inak tesim sa na foto od teba. som zvedava ako to na tebe ukaze. hi

vlasti

miu miu,ahoj,no z hodiny na hodinu mi je lepsie,s pristupom a so vsetkym som tam bola maximalne spokojna len mali vsetci zo mna show lwbo sa mi po naladovke zacalo hrozne ckat este aj ked ma kreslil az kym ma neuspali,dali pred tym este tabletku aby som po narkoze nevracala kedze som ich na to upozornila a nebolo ziadne vracanie,citim taky tlak ale ked to rozchodim je to lepsie,dnes som si dala 5x wobenzym dr.vravel ze si ho mozem dat a dva ibalginy 600 v priebehu dna od rana a nabuduci stvrtok mam ist na kontrolu a uvidi sa ale o potierani mi este nic nehovoril,mama si ich potierat aj tak?moze byt sa mi zda ze na buduci tyzden asi uz chce vybrat stehy,nie je to skoro ci to je bezne?som stastna ze to uz mam za sebou ked mi bude uz uplne lepsie poslem foto,len som si vsimla sa zmenilo heslo.Dakujem.

miu miu

vlasti vitaj a gratulujem k novym prskam. tak si to supersky zvladla tak ako vacsina z nas. tesim sa a rychle zotavovanie prajem. Ked ti bude lepsie tak popis podrobnejsie ako si sa tam mala.

miu miu

nina ja na jazvy mam contractubex gel, ten som mala pouzivat uz aj pred vybratim stehov a aj po vybrati az kym budu jemnunke a tenke a vstrebane. heparoid som mala pouzivat na natieranie celych prs aby opadol opuch. a to som ich aj nahrubo natrela na noc, nechala trochu vsiaknut a obliekla som si na to bavlnene tielko a na to podprdu. a neskor som zacala pouzivat indulonu aby mi koza bola stale premastena a nepraskala koza. lebo tam boli riadne narvane tie moje prska. he

nelina

ninab,
presne tak.urob si silnejsi caj,ten kremik som objavila nahodou medzi prirodnou kozmetikou a je to z rady WELEDA.pacilo sa mi zlozenie,je to vlastne detsky nechtikovy balzam,vhodny aj do neprizniveho pocasia a je protizapalovy.ked sa spytas v drogerii DM,urcite ti ho ukazu.je to nemecka kozmetika.

ninab

nelina, ja mam problemovu plet, takze radsej by som tu prirodu...takze repik, to mozem akoze taky tuhsi caj spravit a tym? a potom este teda ja mam heparoid (na framikoin som alergicka) a napis ako sa volal ten detsky balzam...dakujem

nelina

ninab,
to stipkanie som mala aj ja.chce to este cas,predsa len,stehy mas vonku a su to ranky.mne po vybere stehov dal na rezy framykoinovu mast,kazal mi mat ich mat min.do druheho dna prelepene /najlepsie povedal,ze 2 dni/kvoli zaceleniu raniek po vybere.potom som ich uz nemala prelepene,povedal,ze len v pripade ak mi to bude vadit v podprsenke.kym neodpadli chrasticky,macala som si ich v repiku.ja som si v DM kupila nechtikovy detsky balzam Weleda,pouzivam ho aj na prsia,je to sice mastnejsi kremik,ale je fajn.mne konkretne nekazal potierat jazvy,povedal len,ze jemne mozem prsia natierat kremikom. su aj spec.kremy na jazvy.viem,ze niektore baby ich tu pouzivali.